Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 1 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 2932
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
ένα απογεμα παρασκευής και το κορμάκι μου κουρασμένο από την δύσκολη εβδομάδα εκείνη ήθελε περισσότερο το λάδι και λιγοτερο το μησιγά.Έτσι γνωρίζοντας ότι η άντζελα η ρωσίδα ήτο εκεί έφυγα τρέχοντας μετά το χτύπημα της κάρτας για να λάβω τις εξέχουσες υπηρεσίες των 2 χεριών αυτής της όμορφης κόρης του αιθέριου ελαίου και έτσι και έγινε.Μπαίνω μέσα και διαλέγω την άντζελα φυσικά(οι άλλες κοπέλες ήταν η ξανθιά όλγα ή αλλιώς ξεχειλομούνοβα και ενα μιλφαριο αδιάφορης κατάστασης).Μπαίνουμε δωμάτιο μετά τα μπανιαρίσματα και αρχίζει ένα άκρως αισθησιακό μασάζ όπου με έκανε τούρμπολάβερ,αλλά κρατήθηκα να το απολαύσω...Μετά απο κανα εικοσιπεντάλεπτο με γυρίζει και με αρχιζει στο ψιλοκαύλωμα μέχρι να μου γίνει καγκελάδα(όπως λέμε μαρμελάδα τσιμπούκιεΜεγάλο χαμόγελο).Μετά άρχίζει το καραμέλωμα,πίπα με σκουφί και 2 στασούλες απλές και μετά χάνττζομπ για φίνισιν...γενικά η κοπέλα δεν το είχε το όλο μπουλκουμέ του ψησίματος και έτσι δεν την ξαναεπισκέφτηκα.Το ατού της ήταν η εμφάνιση και λέω ήταν γιατί δεν την έχω ξαναπετύχει από το 2008 και μετά. Όποιος γνωρίζει που έχει πάει η σερίφισσα του τότε ας μου πεί..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2007
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας