Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 132 10
Lelas Massage and Relax
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
543739
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη στο κατάστημα με στόχο την Ρέα, την οποία είχα βάλει στο μάτι από καιρό λόγω των πολύ καλών κριτικών. Ραντεβού κλεισμένο και βουρ. Η κυρία στην υποδοχή με οδήγησε στο δωμάτιο, στον πάνω όροφο με διπλό κρεβάτι. Ντουζακι για φρεσκαρισμα και έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο. Με το χαμόγελο στα χείλη και με πολύ καλή διάθεση, έσπασε πολύ εύκολα ο πάγος. Η συγκεκριμένη ενδείκνυται για νταρντανολατρεις και έχοντας φετίχ με τέτοιο σωματότυπο μου είχε γίνει κατευθείαν κάγκελο. Φιλιά στο στόμα και χάδια για ξεκίνημα, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι όπου ξεκίνησα πρώτος ένα παθιασμένο γλυφομούνι, το οποίο και απόλαυσε χύνοντας με σπασμούς. Κατόπιν ανέλαβε εκείνη εργολαβία, τίμιο τσιμπούκι και στην συνέχεια ισπανικό όπου λίγο έλειψε να με φέρει στο τέλος. Στήθηκε στα 4 όπου όπως δήλωσε της αρέσει πάρα πολύ και δώστου εγώ να οργώνω την μουναρα της. Αφαίρεση σκούφου και τελείωμα στις βυζάρες της. Μπανάκι και βουρ για μασάζ το οποίο ήταν καταπληκτικό, μάλιστα η κοπέλα δήλωσε πως είναι αυτοδίδακτη. Γύρισμα ανάσκελα όπου ήδη μου είχε ξανασηκωθεί, πέρασμα στο κρεβάτι και εκ νέου τσιμπούκι και κωλοδαχτυλωμα ( ναι είμαι από αυτούς που τους αρέσει φουλ) . Πέρασμα σκούφου και ιεραποστολικό, λίγο πριν το τέλος με τελείωσε με ισπανικό και βαθύ κωλοδαχτυλωμα. Ντουζακι μαζί να φύγουν τα λάδια, φιλί αποχαιρετισμού και ανανέωση ραντεβού. Συνοψίζοντας η Ρέα είναι κοπέλα η οποία απευθύνεται σε νταρντανολατρεις και μπορώ να πω ότι ήταν μία καταπληκτική συνάντηση και θα επαναληφθεί σύντομα. Να είστε πάντα καλά μύστες
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 21, 2026
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό