Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 134 10
Μασατζίδικα
275022
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Οταν ειδα οτι στο καταστημα αυτο δουλευει η Λαουρα ετρεξα να παω. Να πω εδω οτι η συγκεκριμενη μιλφαρα δεν εμφανιζεται παντα εκει και ειναι με τις ωρες της και συνηθως περναει ωρες με ηδη γνωστους πελατες της... Σπανια να την βρεις διαθεσιμη. Περνω τηλεφωνο απο το μεσημερακι και ζηταω ραντεβου απογευματινο. Μου το επιβεβαιωνει μια τυπισα. Φτανω εκει, μου ανοιγει την πορτα μια σαν τσατσα που εχουν. Της λεω εχω ραντεβου. Α μου λεει δεν εχει ερθει και περνα πιο μετα..Γενικα μου τα μασουσε οποτε ημουν ετοιμος απλα να φυγω και να πιστολιασω..Ανοιγω την πορτα να φυγω και τσουπ απεξω αυτη..Της ανεφερω για το ραντεβου και μου λεει σε 20 λεπτα δικια σου. Κλεινω την πορτα και η τσαστα με οδηγει στο δωματιο. Μπανακι και περιμενα την μουναρα να ερθει..Δεν θα μιλησω για μεσα στο δωματιο τι εγινε. Για μενα το top milf της πιατσας. Τι σωμα, τι τσιμπουκι, τι στασεις στο γαμησι, σε ολα 10. ΑΝ την βρειτε ποτε διαθεσιμη ορμηξτε. Σπανια κανει εμφανισεις και τωρα τελευταια βλεπω οτι δεν υπαρχει παλι στο καταστημα. Προφανως εχει πελατεια μονη της αλλα τηλεφωνο παρολο που της ζητησα δεν εδωσε..Top συναντηση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2026
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!