Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 114 10
Sensuality Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
301649
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σημερα κατα της 1 περιπου πηρα τον κόλο μου και το υπολυπο σωμα μου και πηγα στο Sensuality spa . Μου ειχε ξεφυγη η Μικι που δεν την ειχα παρει για να κλεισω το καρε απο την εμπειρια μου στο μαγαζι. Μπηκα μεσα με χαρα ειδα Τζενη που και Αννα που ειναι οι λατρεμενες μου , και πηγα μεσα στο δωματιο με Μικ. Ειχαν και αλλη μια κοπελα εκει, Σιγκαπουριανή αδιαφορη για τα γουστα μου.Χωρις να θελω να υποβαθμίσω την εμφανιση της κοπελας φυσικα σε καμια περιπτωση !!
Λοιπων η Μικη ειναι μια κοπελιτσα 27 ετων (ωπος μου ειπε) που ανετα την κανεις και 19 με 20 (οπως της ειπα) πολυ ομορφο πρωσοπακι .Δεν ειναι τόσο κοινονικη οπως Τζεναρα και Αννούλα ,αλλα ειναι απιστευτα γλυκια και ευγενική επισεις.Μικροσκοπικη με ομορφο βυζακι και πολυ ομορφο μουνακι.(και για γλυψιμο) Μασαζ πολυ καλο ,πιπα εξαιρετική (προσπαθει να τον βαλει και βαθια λαιμο, φιλοτιμα) και στα αρχιδια επισεις εξαιρετικο γλυψιμο.Στο γαμιση ειναι στενη και εχει ευχαριστη αισθηση. Τελειωσαμε , εκανα ντουζακι ,χαιρετουρες και ρεντεβου στα προσεχως. Ο χωρος αρκετα καθαρος, δεν εχω παραπονο. Στο δια ταυθα. Καλο μουνακι που αξιζει και το 60αρικο και το 80αρικο και το 100αρικο ανετα .(ωπος και η Τζενη και η Αννα φυσικα)
Λοιπων η Μικη ειναι μια κοπελιτσα 27 ετων (ωπος μου ειπε) που ανετα την κανεις και 19 με 20 (οπως της ειπα) πολυ ομορφο πρωσοπακι .Δεν ειναι τόσο κοινονικη οπως Τζεναρα και Αννούλα ,αλλα ειναι απιστευτα γλυκια και ευγενική επισεις.Μικροσκοπικη με ομορφο βυζακι και πολυ ομορφο μουνακι.(και για γλυψιμο) Μασαζ πολυ καλο ,πιπα εξαιρετική (προσπαθει να τον βαλει και βαθια λαιμο, φιλοτιμα) και στα αρχιδια επισεις εξαιρετικο γλυψιμο.Στο γαμιση ειναι στενη και εχει ευχαριστη αισθηση. Τελειωσαμε , εκανα ντουζακι ,χαιρετουρες και ρεντεβου στα προσεχως. Ο χωρος αρκετα καθαρος, δεν εχω παραπονο. Στο δια ταυθα. Καλο μουνακι που αξιζει και το 60αρικο και το 80αρικο και το 100αρικο ανετα .(ωπος και η Τζενη και η Αννα φυσικα)
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2026
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μίκη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!