Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 302 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835505
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καταδρομική στο diamond για μια μικρή ανάπαυλα απ' την καθημερινότητα!
Αφού μιλήσαμε με την Άννα μπήκα στην αναμονή! Ευχάριστη έκπληξη το πέρασμα της καβλο-Ρούλας για να μου πει μια καλησπέρα!
Στο εν λόγω κατάστημα έχω σαν πάγια τακτική, να μην διαλέγω εγώ κορίτσια αλλά να βάζω την Άννα να μου διαλέγει ...
Πέρασμα στο δωμάτιο κι εκεί έρχεται η έκπληξη!
Τζεναρα και Εύα !!!
(Με τη Τζένη, είχαμε ξαναβρεθεί κι ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω καλά ! Έμενε να "δοκιμαστεί" κι η Εύα !)
Δύο ξανθιές με ωραία σώματα και η μια, καλύτερα βυζιά, απ' την άλλη . Να σημειωθεί ότι η Εύα, έχει λίγο πιο σφιχτό σώμα απ' τη Τζενάρα !
Χαμογελαστές κι ευδιάθετες, με καλή χημεία μεταξύ τους ....
Δυστυχώς, δεν είχα χρόνο για μασάζ, οπότε για αυτό η βαθμολογία "1"
Αφού μου έκαναν "προθέρμανση" , με τις επιδέξιες γλωσσιτσες τους , ανέλαβε η μία τα φιλιά στο πάνω κεφάλι κι άλλη στο κάτω κεφάλι !!
Αφού το "γλέντι" άναψε η Τζένη ήρθε από πάνω για την πρώτη πράξη του έργου , αργά και βασανιστικά με περιποιήθηκε , μέχρι που η Εύα της είπε ότι θέλει κι αυτή, να ιππεύσει !
Αλλαγή "τοποθεσίας" και νάμαστε επάνω στον καναπέ όπου η Εύα -με πιο γρήγορο ρυθμό- Μ έκανε να "καταθέσω" στο φιλόξενο κόλπο της !
Ξανθό ντουέτο, είναι για σένα !
ΠΑΜ !
Αφού μιλήσαμε με την Άννα μπήκα στην αναμονή! Ευχάριστη έκπληξη το πέρασμα της καβλο-Ρούλας για να μου πει μια καλησπέρα!
Στο εν λόγω κατάστημα έχω σαν πάγια τακτική, να μην διαλέγω εγώ κορίτσια αλλά να βάζω την Άννα να μου διαλέγει ...
Πέρασμα στο δωμάτιο κι εκεί έρχεται η έκπληξη!
Τζεναρα και Εύα !!!
(Με τη Τζένη, είχαμε ξαναβρεθεί κι ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω καλά ! Έμενε να "δοκιμαστεί" κι η Εύα !)
Δύο ξανθιές με ωραία σώματα και η μια, καλύτερα βυζιά, απ' την άλλη . Να σημειωθεί ότι η Εύα, έχει λίγο πιο σφιχτό σώμα απ' τη Τζενάρα !
Χαμογελαστές κι ευδιάθετες, με καλή χημεία μεταξύ τους ....
Δυστυχώς, δεν είχα χρόνο για μασάζ, οπότε για αυτό η βαθμολογία "1"
Αφού μου έκαναν "προθέρμανση" , με τις επιδέξιες γλωσσιτσες τους , ανέλαβε η μία τα φιλιά στο πάνω κεφάλι κι άλλη στο κάτω κεφάλι !!
Αφού το "γλέντι" άναψε η Τζένη ήρθε από πάνω για την πρώτη πράξη του έργου , αργά και βασανιστικά με περιποιήθηκε , μέχρι που η Εύα της είπε ότι θέλει κι αυτή, να ιππεύσει !
Αλλαγή "τοποθεσίας" και νάμαστε επάνω στον καναπέ όπου η Εύα -με πιο γρήγορο ρυθμό- Μ έκανε να "καταθέσω" στο φιλόξενο κόλπο της !
Ξανθό ντουέτο, είναι για σένα !
ΠΑΜ !
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2026
Κόστος συνάντησης
-3
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Εύα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2026
Καλημέρα φίλε πιο κορίτσι είναι ποιο μικρό και ποιο πιπίνι γιατί έχω σαν στάνταρ την Ρούλα εκεί την Εύα δεν την ξέρω αλλά από περιγραφές θέλω νά δοκιμάσω?
BT
Bill Trianta
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1