Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 301649
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα καιρό να περάσω με τζενη αφού τις προηγούμενες φορές στο μαγαζί δοκίμασα Άμυ. Όποτε με έβγαλε ο δρόμος στο γνωστό μαγαζί, με στόχο την Τζένη που έχω πάρει αρκετές φορές και σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά που δούλευε. Σταθερή αξία, ξεκινήσαμε με κλασική αρχοντική πίπα με περιποίηση για ώρα και τις μπάλες όπως μόνο η Τζένη ξέρει. Αν αφεθείς μπορεί να σε τελειώσει έτσι..Συνεχίσαμε με τοποθέτηση σκούφου και η Τζένη στην αγαπημένη της στάση, ξαπλωμένη στο Μασαζοκρεβατο και εγώ όρθιος να δίνω πόνο με μια δυνατή στύση. Ενώ έσπρωχνα ταυτόχρονα έπαιζα με την κλειτοριδα της σε ελάχιστα λεπτα είχε τελειώσει δύο φορές. Έχει συμβεί και άλλη φορά , όμως δεν ξέρω τι έπαιξε, είχε καιρο να χύσει ? , μας άκουσε όλο το μαγαζί , αν κρίνω και από τα γέλια που άκουσα από την Μίκυ απέξω
Αλλαγή στάσης στο κρεβάτι στα 4, με θέα αυτήν την απίστευτη σφικτή κωλαρα. Με τέτοια θέα δεν μπορείς να κρατήσεις ώρα. Αφαίρεση λάστιχου , γονάτισε η Τζένη και τις τα έδωσα όλα πάνω στις βυζάρες της , και να μου λέει 'δωστα μου όλα , όλα στα βυζιά μου" τα γέμισα μπόλικο σπέρμα, ...θέαμα μοναδικό.
Λίγο μαζακί , Μπανάκι φιλάκια και αποχώρηση. Κάθε φορά που παίρνω αυτήν την μιλφαρα, καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να μην την έχω στανταρακι, εδώ και χρόνια.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2026
Κόστος συνάντησης
60
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;