Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 114 10
Sensuality Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
301649
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πριν μερικές εβδομάδες ήμουν στην περιοχή για μια δουλειά και είπα να περάσω από το μαγαζί να κόψω κίνηση μετά από πολύ καιρό. Το πάρκινγκ πάντα δύσκολο στην περιοχή, η μηχανή βοηθάει σε κατι τέτοια. Είχε 4-5 κοπέλες, αλλά 1-2 ήταν στο δωμάτιο αν θυμάμαι καλά. Παρέλασαν μια κοντή τσαχπίνα (Μίκι, Νίκη, κάτι τέτοιο τελος πάντων, που έκανε και την 2τσα), μια χοντρή που δεν τη γαμάς ούτε μετά από 15 βότκες στο Φαληράκι (δε θυμάμαι όνομα) και η ξανθιά θεία Τζένη ηλικία γύρω στα 50 που σαν εμφάνιση για το γούστο μου είναι πολύ μέτρια, αλλά έβγαλε κάτι πρόστυχο στο σαλόνι, με πέτυχε και στις καλές μου και είπα μια που μπήκα να δώσω ένα πούτσο. Έχει λίγο τουπέ ότι είμαι δήθεν μιλφάρα με διάφορες αυτοαναφορικές υπερβολές που δε δικαιολογείται από την εμφάνιση της (μου ήρθε να της πω "κόψε λίγο ρε θεία, στη λαϊκή έχει άλλες 50 σαν εσένα" αλλά το κράτησα γιατί θέλω να είμαι ευγενής) αλλά, για να είμαι δίκαιος, μέσα κάνει την προσπάθεια της με καλό κλαρίνο και διάθεση να μη φαίνεται η όλη φάση fake. Για ένα άδειασμα ΟΚ είναι, απλά η εμφάνιση θείας δε δίνει την αναγκαία ώθηση. Το 6 για την όλη εμπειρία. Προτείνεται οριακά για μια φορά για ειδικούς παίκτες που έχουν παιδικά απωθημένα με μέτριες θείες από μαγαζιά της γειτονιάς τους, όπως ψιλικατζού, μανάβισσα, τυροπιτού, ιδοκτήτρια ΕΒΓΑ που πουλάει χαρτάκια Panini κλπ. Ο χώρος είναι πάντα αξιοπρεπής σε αυτό το μαγαζί, αλλά το επίπεδο εμφάνισης γυναικών σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν που πήγα τελευταία φορά έχει πέσει αρκετά. Μέτρια διακριτικότητα για παντρεμένους παίκτες (είναι σε στενό, αλλά απέναντι έχει μαγαζί, δίπλα στη λεωφόρο κλπ.). Ημερομηνία ενδεικτική.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2026
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι