Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 632 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 1144273
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Διάβασα τις διθυραμβικές κριτικές και έσπευσα να δοκιμάσω την Daniela, από Κολομβία με ωραίο σώμα (αγυμναστο όμως) και πολύ όμορφο πρόσωπο και βλέμμα.
Είχα κλείσει ραντεβού και περίμενα στο δωμάτιο πάνω από 20 λεπτά (πρώτο φάουλ) όταν ήρθε μου δικαιολογήθηκε ότι είχε τραφικ... ομολογώ ότι δεν κατάλαβα γιατί είχα ήδη ραντεβού, το προσπέρασα γρήγορα.
Με ρωτάει αν θέλω μασάζ με μια προτροπή προς το όχι... Της είπα ότι θέλω μασάζ πρώτα και ξεκίνησε να απλώνει λάδι και να χαϊδεύει, δεν το έχει καθόλου με το μασάζ αλλά την άφησα να το ολοκληρώσει.
Αμέσως μετά ξεκινάει το δεύτερο πρόγραμμα όπου είναι εμφανή τα σημάδια της ξεπετας για κάποιον έμπειρο στα Λαδάδικα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι παρότι δεν έβαλε λιπαντικό, το αιδοίο της ήταν πηγάδι όποτε δεν ένιωθα καμμία τριβή... Το καλό είναι δεν δυσανασχετησε στις συχνές αλλαγές στάσης και ακολουθούσε σε όλα...
Μια συνάντηση που δεν θα επαναληφθεί και θα ξεχαστεί γρήγορα.
Διάβασα κάπου για σύγκριση με Πάολα και γέλασα πραγματικά... επίσης καταλαβαίνω ότι όσοι έρχονται από επαρχία δεν είναι αντικειμενικοί στις κριτικές τους λόγω έλλειψης αντίστοιχων υπηρεσιών στην επαρχία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2026
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Πυθαγόρας(2)
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Old Rider, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2026
Φίλε επειδη την συγκριση με την Παολα την εκανα εγω...στο συγκεκριμενο μαγαζι εχω καρτα συχνου πελατη γιατι καθε μηνα ειμαι τουλαχιστον 1-2 φορες τον μηνα για δουλειες και καθομαι μερες...και τα ιδια και εξωτερικο Γερμανια που ανεβαινω καθε μηνα και αυτα επι παρα πολλα χρονια (μελος εδω απο το 2008)

Εγραψα ξεκάθαρα (αλλα το προσπερασες) οτι μιλαω απταιστα Ισπανικα και ετσι η επικοινωνια μου και η χημεια που μπορω να εχω με τις λατινοαμερικανες δεν ειναι αυτη που εχεις εσυ και ο καθενας λογω αυτου γιατι προφανως οταν δεν μιλανε καλα αγγλικα (οπως και η συγκεκριμενη) τα πραγματα μενουν μπουκωμένα και πιο άβολα και δεν μπορει να σπασει ο παγος αρα δεν θα πάρεις απο την κοπέλα αυτο που θα πάρω εγώ πχ.

Εγω αυτο που πηρα απο την Ντανιελα ηταν εμπειρια πολυ ανωτερη της Πάολας. Κράτα την δικη σου άποψη και εμπειρια και μην σχολιάζεις ή υποβαθμίζεις άλλων γιατι δεν έχει κανένα νόημα.

Όπως καποιος πιο ωραιος/γυμνασμενος και νεος προφανως θα παρει αλλη εμπειρια απο τα εργαζομενα κοριτσια απο καποιον 50αρη που ειναι 100+ κιλα και ιδρωνει σαν γουρουνι ετσι ο καθενας θα γραψει την δικη του διαφορετικη εμπειρια καθε φορα. Δεν σημαινει οτι καποιου απο τους δυο ειναι "λαθος" ή "ανακριβής"
review reaction 1 kaavlas
29 Μαρτίου, 2026
Μην συγκρίνουμε πιπινάκια με μεγαλύτερες . Το πιπίνι 22 ετών είναι μικρό και του Λωλοστεφανη όπως του φανεί . Μια έτσι μια αλλιώς . Η συγκεκριμένη είναι για πιπινακηδες 100/100
30 Μαρτίου, 2026
Πυθαγορα ,κατ αρχην μας ριχνεις ευθυνες επειδη δε περασες καλα .Απο οτι ειδα στις κριτικες σου πηγαινεις σε μπουρδελα , οπου βρισκεις παρθενες και με γυμνασμενο σωμα. Το πηγαδι της Ντανιελας , μαλλον δε φταιει , αλλα φταει το μεγεθος του κουβα .Εγω δεν ειμαι ο Τζον Χολμς , αλλα ειχα πολυ καλη αισθηση .Για ψαχτο λιγο, γιατι εγω προσωπικα εκατσα δυο ωρες το Σαββατο κ δυο τη Κυριακη και περασα σουπερ.Οσο για τη πιπα της ειναι σουπερ επισης.Σε εμενα προσωπικα δεν ειπε οχι σε τιποτα ( εκτος του οτι δεν εδωσε πισω πορτα ) .Κατα τα αλλα γιαυτα τα λεφτα η Ντανιελα ειναι σουπερ . Οι τρεις συναδελφοι περασαμε καλα και ΜΟΝΟ εσυ δε περασες καλα.Το οτι καποιος ειναι απο επαρχια δε σημαινει κατι. Μπορει να ερχεται συχνα στην Αθηνα και να πηδαει πιο ποιοτικα απο εσενα που δινεις απο 20-60 Ε .Κραξε καλυτερα κανενα προμοτορα και οχι εμας.
review reaction 1 Gheorghe Hagi
02 Απριλίου, 2026
Σκοπός της κριτικής μου είναι να ενημερώσω για αυτά που διαπίστωσα εγώ, αν περάσετε εσείς καταπληκτικά μπράβο σας.
Δεν μειώνει την δική σας εμπειρία η κριτική μου, συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν λάθος κριτικές.
Δεν έχει νόημα να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση, ούτε ρίχνω ευθύνες σε κανέναν.
Χαλαρώστε λίγο, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας (όσες θέλουμε) και ο καθένας κρατάει ή πετάει ότι θέλει.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4