Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 632 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 1144272
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περνώντας από την περιοχή σκέφτηκα να δοκιμάσω την Ρωσίδα Στέλλα που την είχα κοζαρει στο παρελθόν σε παρουσίαση στο σαλόνι.

Ψηλό μελαχρινό μιλφ με κορμί με πιασίματα που το ύψος της βοηθάει αυτά να έχουν μια ομοιόμορφη κατανομή στο υπόλοιπο σωμα.

Η γυναίκα διαθέτει κ ένα ζεύγος με υπέροχες φυσικές βυζαρες γύρω στο 3.5 μεγέθους κ πρόσφατα φτιαγμένα χείλια κ πολύ όμορφο πρόσωπο με υπέροχες ματαρες.

Η Στέλλα έχει ένα μάγκικο στυλάκι κ προσπαθεί στην αρχή να το παίξει η αυστηρή Ρωσίδα. Εγώ φυσικά δεν μάσησα καθόλου κ με τον τρόπο μου την έφερα στα νερά μου κ την χαλάρωσα κάνοντας την να είναι μέσα στην ευγένεια. Όλοι οι άνθρωποι έχουν το κουμπί τους πιστεύω.

Στο αγώνα τώρα στον πρώτο γύρο μου έδωσε της βυζαρες στο στόμα για πιπιλά κ μου έδωσε κ φιλάκια με γλώσσα. Πεντακάθαρο μουνακι το πέρασα για λίγο πινελάκι κ κατευθείαν την έβαλα για πίπα. Πολύ καλό στοματικό κάνει κ αφού με καβάλησε μετα από λίγο την βάζω πάλι για πίπα κ τα έριξα πάνω στις βυζαρες της…. Στόμα δεν δέχεται τελείωμα.

Μετα μου έκανε μασάζ.
Πολύ καλή η ποιότητα του μασάζ που κάνει σε χαλαρώνει κ το έχει πραγματικά κ εκεί έγινε ομιλητική ήρεμη κ χαλαρά περάσει η ώρα του μασάζ.

Δεύτερος γύρος παιχνιδιού την άφησα να κάνει μόνη της παιχνίδι κ με χάδια φιλιά με γλώσσα κ με στοματικό με έκανε τούρμπο πάλι.

Την έβαλα ιεραποστολικό να βλέπω της ματαρες της κ τα μπαλκόνια να κουνιούνται μέχρι που τελείωσα. Σε γενικές γραμμές καλά πέρασα με την συγκεκριμένη κοπέλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2026
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Arxontas tou skotous
Ανώτερος