Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 131 10
Μασατζίδικα 323089
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η πρώτη γνωριμία με την Χριστίνα έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στην πρώτη μου επίσκεψη όταν μου άνοιξε και είδα μπροστά μου μία όμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία φορούσε ένα πουκαμισακι και ένα τζιν σορτσάκι, κάτω από το οποίο διαγραφοταν η κωλαρα της. Αυτό ήταν, έγινε το απωθημένο μου, εξου και ο τίτλος. Τότε δεν μου παρουσιάστηκε με τις άλλες κοπέλες και υπέθεσα ότι ήταν η υπηρεσία.
Πρόσφατα και μετά από συνομιλία με κάποιον συναγωνιστή, κατάλαβα ότι είναι η Χριστίνα. Επισκέφτηκα λοιπόν το εν λόγω κατάστημα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μου είπε ότι κάνει απλό πρόγραμμα, πράγμα που με μπέρδεψε και κώλωσα κάπως, με αποτέλεσμα να διαλέξω την Άννα με φουλ πρόγραμμα.
Στην επόμενη επίσκεψη μου έλειπε και διάλεξα την Ναταλία, ώσπου σήμερα την πέτυχα και μάλιστα ελεύθερη. Πραγματικά δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή με τόσο ευδιάθετο χαρακτήρα.
Στον αγώνα τώρα ξεκινήσαμε με μένα ξαπλωμένο στο μασαζοκρέβατο και αυτή να περιποιείται το εργαλείο και την ευρύτερη περιοχή με μανία. Στην συνέχεια της ζήτησα να την περιποιηθώ εγώ, με αυτήν να δείχνει ότι το απολαμβάνει πάρα πολύ, μέχρι που μου είπε ότι καθόταν έτσι όλο το βράδυ. Κατόπιν ξάπλωσα μπρούμυτα και άρχισε να με γλύφει στα πόδια, στην πλάτη στον λαιμό και σε κάποια σημεία ένοιωθα ότι με διαπερνουσε ηλεκτρικό ρεύμα.
Ακολούθησε η πρώτη στάση με αυτήν ξαπλωμένη και μένα όρθιο και μετά γυρίσε σε πισωκολλητο. Το τέλος ήρθε στα βυζάκια της μετά από πίπα. Φυσικα παρέλειψα για πρώτη φορά το μασάζ και η βαθμολογία είναι ενδεικτική. Μια πολύ καλή συνεδρία που σίγουρα θα επαναλάβω κάποια στιγμή.
Παρεμπιπτόντως είδα και την καινούργια κοπέλα, την Μελίνα, αν θυμάμαι καλά, η οποία είναι ξανθιά και αδυνατη και εμένα προσωπικά μου άρεσε.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ και καλά να περνάτε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Trifonbakatsoulias, G1100XX, giorgiodelafuentes2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού