Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 302 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835505
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα την πρώτη φορά μου είπε η υποδοχή ότι δεν υπήρχε δωμάτιο και έκανα το λάθος να ξαναπάω..με έβαλαν σε ένα καναπέ δίπλα από μια κουζίνα μαζί με άλλους τρεις..ούτε στην φυλής δεν γίνονται χαχα αφού περίμενα κανένα τέταρτο αποφάσισε να με ρωτήσει ποια κοπέλα θέλω χώρις να δω κάποια και φυσικά ρώτησα ποια είναι ελεύθερη μου είπε η Ρούλα και άλλη μία κοπέλα .. διάλεξα την Ρούλα γιατί είχα διαβάσει καλά πράγματα αλλά δυστυχώς λόγω της πολυκοσμίας σε αυτό το κατάστημα όλα γίνονται άρπα κόλα ..μια βιασύνη στην μπριζόλα μια βιασύνη στο μασάζ πολύ αμφιβάλω άμα από την στιγμή που μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο έμεινε πάνω από 20 λεπτά.... αυτά ..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

Όσο για την ιστορία έχω την ίδια εμπειρία πριν κάνα δυο χρόνια με Ρούλα. Επέμενε στη πίπα και δεν έβγαζε τον πουτσο μου από το στόμα της μέχρι να χυσω και να τελειώνει μαζί μου. Παρόλο που την ελεγα να μη με τελειώσει για να τη γαμησω!
Άντε σιγά σιγά να σπάνε οι μύθοι που έχουνε φτιάξει μερικοί!
Καλή χρυσή η Ρούλα, αλλά επειδή πλέον έχει πολύ πελατεία το μαγαζί όλα γίνονται σε πολύ γρηγορότερους ρυθμούς!
συγκρατημένα για να μην το παίρνουν πάνω τους
επιβεβαιώνω κι από τη δική μου εμπειρία. Η Ρούλα καλή και χρυσή αλλά και τις δυο φορές κοίταξε να με τελειώσει με το στόμα χωρίς να περάσουμε στο κυρίως πιάτο.
Η δε Κατερινούλα με την οποία είχα δυο σχεδόν άριστες εμπειρίες, την τρίτη φορά καλά ήταν μεν αλλά ήταν εμφανώς αγχωμένη να τελειώνουμε για να προλάβει την αυξημένη κίνηση της ημέρας.
Άλλη φορά πάλι είχα κλείσει ραντεβού κι αναγκάστηκα να την κοπανήσω γιατί είχε περάσει πάνω από μισή ώρα από το ραντεβού και δεν άδειαζε δωμάτιο με τίποτα. Ποιο το νόημα του ραντεβού τότε;
Οι δε προμότορες που σαλιαρίζουν αδιάκοπα στο thread του οίκου δημιουργούν μια εντελώς εξωπραγματική εικόνα για το σέρβις των κοριτσιών.
Οπότε όποιος πάει ας κρατάει μικρό καλάθι καλού-κακού.