Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 568 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 949782
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Χαιρετώ την όμορφη παρέα, ακόμη πιο όμορφη όταν βγένουμε με τα πορνοχαμόγελα ευχαρίστησης απ τα ροζ στέκια...............
Κατέβηκα για Σαββατοκύριακο χαλαρωσης στην Αθήνα και ήξερα που θα παω για να βάλω το κερασάκι στην τούρτα της απόλαυσης, μετά από καφεδάκι στο κεντρο και αφού τα βυζάκια πηγαινοερχόταν αμέτρητα μπροστά μας είχα καθε καλή διάθεση να περάσω απ τα μασαζοκρέβατα του Νιρβανα για να σημειώσω άλλη μια όμορφη στιγμή στις μασαζοεξορμίσεις μου............... ήμουν σε δίλημμα να παω απ το νεο κατάστημα κοντά στην Ομόνοια ή στο παλιό γνωστό γιατί ήμουν Σύνταγμα αλλά επελεξα την σιγουριά αυτου στου Φραντζή και κατηφόρησα με τα πόδια..........μεσημεράκι κατά τις 1 και το μαγαζί είχε ήδη γεματα δωματια, με ελεύθερες θυμαμαι την Νανσυ και κατι λατίνες με μια μαυρομαλλα να μπαίνει στο κλεισιοσκόπιο............ μετά από μια μικρή διακοπή λόγω αποχωρήσεως καποιου συναγωνιστή με ρώτησε η σερίφησα ποια θελω να επιλεξω................την ρωτάω για την Ανδριανα και μου λεει μόλις βγήκε απο ραντεβου, οποτε και επελεξα αυτήν με ρίσκο γιατί θα ηταν κουρασμενη............ περασα με το πρόγραμμα των 100 ευρώ και με αύθωνο χρόνο να φρεσκαριστώ μεχρι να ρθει η κοπέλα........... με το που ήρθε δεν με θυμωταν αν και είχαμε ξαναπεράσει μαζί καπου στο καλοκαίρι του 2021 και με ρώτησε αν θελω μασαζ ή μόνο σεξ................ δεν ξερω ποιος μπορεί να παει σε τέτοιο όμορφο χώρο και να μην κανει μασάζ αλλα για εμας εκτός Αττικής που τέτοια καταστήματα μας είναι πολυτέλεια είναι ευκαιρία να το απολαύσουμε
Ξεκινησαμε ένα αργό και χαλαρωτικό μασαζ, όπου σιγά σιγά έβγαζε και ρουχα και αισθανόμουν τα στήθη της να με κεραυνόνουν με τις ρώγες τους, να περναει από αυχαίνα και ώμους όπου μπορουσα να χαιδεύω τους γλουτους της μέχρι που την ρώτησα πόσο κουρασμενη είναι............... μου βγάζει εναν αναστεναγμό το κορίτσι όπου της προτείνω να την ξεκουράσω κιε γώ με μασαζ........... το δέχθηκε με χαμόγελα και απορεία αν σοβαρολογώ οποτε της βαζω μπρουμιτα και αρχίζω............... χεράκια, ώμους, γάμπες τα οποία έβγαζαν βογγητά ανακουφησης απ το κορίτσι ενώ το χαμόγελό της ήταν ζωγραφισμενο σε καθε ματιά που έριχνα να δω πως δεχεται τα αγγίγματά μου............. αφου την γύρισα ανασκελα και ασχολήθηκα κι εγώ με τον αυχαίνα της της εδωσα δυο φιλιά στο αυτί που την έκαναν να ανατριχιάσει απο αισθήσεις και καύλα............τότε μπηκα αναμεσα στα πόδια της για ενα σχολαστικό γλυφομούνι στο όμορφο μουνακι της με την μαύρη λωρίδα έχοντας την ευκαιρία να παίζω και με τις ρώγες της............. εκεί ήξερα ότι ήταν έτοιμη να μπει κι αυτή στην σεξουαλική δραστηριότητα με άλλη διαθεση απ αυτήν των συνεχιζόμενων ραντεβου............. πίπα βαθια και βεντουζαρισμενη σε όλη την διαδρομή της, περασμα προφυλακτικού και σεξ σε ιεραποστολική στάση, στα 4 όπου την τσίτωνα λεγοντας την που έκανε ηλιοθεραπεία με το στριγκ μαγιό και καύλωνε κόσμο, ενώ το τέλος ήρθε στα πλάγια με το μωρό να απολαμβάνει τις διεισδήσεις μου με το δεξί χέρι στο βυζί της...........με δυο τρία βογγητά ευχαρίστησης με κορύφωσε και σηκωθήκαμε και οι δύο με χαμόγελα ευτυχίας...............ξανα μπανακι για φρεσκαρισμα, αποχαιρετισμός και ανανεωση του ραντεβου μας και μια ονειρική διαδρομή με το μετρό της Συγγρου μεχρι το ξενοδοχείο μου μιας και σκεφτόμουν τι όνειρο περασα σ αυτήν την ώρα που ήμουν στα χέρια της Ανδριανας..............
Δεν χρειάζεται να σας την προτείνω, δεν χρειάζεται να πω μεγάλα λόγια, νομίζω οι γνώστες του χώρου την ξερουν και την κατατάσουν στις 2 πιο τοπ επιλογές μαζί με την Τάνια του δίπλα οίκου.........
θα ξαναπερασω αλλα αν δεν είναι διαθεσιμη θα επιλεξω Νανσυ που την ηθελα και τώρα αλλά βλέπεις αυτή η έκρηξη τεστοστερώνης του τι να επιλεξω τώρα είναι ίδια με εκείνη των παγωτών ψυγείων που είχαμε παιδιά ή με αυτήν των πιτσιρικάδων όταν μπαίνανε στα παιχνιδάδικα να διαλεξουν δώρο και δεν αλλάζει αυτή με τίποτα................
Να περνατε καλά κύριοι
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Panikos27, Yatoputso, tarifas pirea και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2025
Στο πρόγραμμα των 100 έχει 2 εκτονώσεις η μία ?
29 Σεπτεμβρίου, 2025
Ποίο είναι το νέο κατάστημα?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2