Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 96 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 259190
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημβρινό πέρασμα από τον οίκο αυτό επειδή ήμουν στην περιοχή, ευγενέστατη η κυρία της υποδοχής, εκείνη την ώρα ήταν εργαζόμενες δύο κοπέλες: Αλίκη και Αλέξα. Προτίμησα Αλίκη για απλό πρόγραμμα και πέρασα στα ενδότερα. Η Αλίκη είναι Λατίνα (δε ρώτησα χώρα καταγωγής), μου έμοιασε πολύ με Ινδιάνα όταν την είδα, λεπτή, πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της και επιδερμίδα, στητό στήθος και ωραίος χορταστικός κώλος, ηλικία την έκανα μεταξύ 45-50.
Σημαντική σημείωση: εάν δεν είστε Ισπανομαθείς, δεν πρόκειται να ανταλλάξετε ούτε λέξη πλην των απολύτως βασικών: μασάζ, πίπα, σεξ. Από εκεί και πέρα ακολουθεί νοηματική.
Ξεκίνησε με μασάζ, συμπαθητικό θα έλεγα (όχι επαγγελματικό σε κάθε περίπτωση), με χαλάρωσε αρκετά. Σηκώθηκα και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά, έπεσαν μερικά φιλιά πεταχτά (ένα εξελίχθηκε σε γλωσσόφιλο).Κάποια στιγμή ενώ ήμουν καθήμενος επί του μασαζοκρέβατου και είχα ερεθιστεί, έσκυψε και άρχισε μία μέτρια πίπα, με χέρι, με μηχανικές κινήσεις πάνω κάτω, που συνέτεινε στην ακόμη μεγαλύτερη ανόρθωσή μου και ήμουν έτοιμος πλέον να προχωρήσω. Έβαλε κάμποσο τζελ πριν προχωρήσουμε.
Έκατσε στο μασαζοκρέβατο στο πλάι με ανοιχτά τα πόδια και άρχισε να τον τρώει βαθιά, ένιωθα την αντίσταση της μήτρας της ενώ την κάρφωνα.
Πήγαμε εν συνεχεία στο μεγάλο κρεβάτι και την έβαλα να καθίσει από πάνω μου για να μπορώ να χουφτώσω τις βυζάρες της. Άρχισε να ιππεύει έντονα, να τον παίρνει πάλι έως τη μήτρα, έδειξε να γνωρίζει τι κάνει και απλά την άφησα για να απολαύσω τις κινήσεις της. Όταν ένιωσα ότι πλησίαζα να τελειώσω, εκείνη συνέχισε και εξακολούθησε να κινείται και ενώ έχυνα έντονα μέσα στην καπότα, ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησε για να στραγγίξω πλήρως.
Η γενική αποτίμηση είναι θετική: αξίζει τα λεφτά της, προσπαθεί, είναι φιλότιμη, εστιάζει στη δική σου απόλαυση και είναι πηγαία χαμογελαστή κοπέλα. Ίσως να αξίζει μία επανάληψη αν και κατά κανόνα προτιμώ την ποικιλία και συλλογή εμπειριών.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2025
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλίκη