Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 302 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 835496
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γεια σας παίχτες ! Θα παραθέσω κ εγώ την εμπειρία μου για το μαγαζί . Ότι πω είναι δική μου άποψη , προσωπική κ θα είμαι ειλικρινής!
Πρώτη φορά στο μαγαζί προ ολίγων ημερών. Πάω καρφί για την Λιζα , έχω δει φωτό έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες από τα παιδιά εδώ κ έχω ψηθεί αποκλειστικά για εκείνη. Το γούστο μου είναι πάντα στα Μιλφακια, αλλά εννοείται πως κ τα πιπίνια τα γουστάρω. Η φρεσκάδα που υπάρχει γενικά στο βλέμμα, είναι καυλωτικη . Πάω λοιπόν πρώτη επαφή με την Άννα όπου η ευγένεια της ξεχειλίζει, με βάζει να καθίσω στο σαλονάκι κ να περιμένω την Λιζα που είναι ήδη μέσα στο δωμάτιο!! Όση ώρα περιμένω περνούν όλα τα κορίτσια κ με χαιρετούν εγκάρδια κ μου συστήνονται η κάθε μία με χαμόγελο κ ζεστασιά . Ο χώρος εξαίρετος, πεντακάθαρος κ αισθησιακός! Σορυ για το σεντόνι, αλλά είπα να τα γράψω όλα για όσους ψάχνονται! Όσοι ξέρουν ήδη , προσπεράστε!!
Μεγάλη αναμονή για την λιζα λοιπόν, περίμενα περίπου 45 λεπτά αλλά ο χρόνος με πίεζε κ η μικρή δεν είχε τελειώσει ακόμα την συνεδρία της . (Άτιμε μπήχτη, τη ξεμούνιασες τόση ώρα?) Εννοεται ότι μου προτάθηκαν όλα τα κορίτσια για να μην περιμένω άλλα εγώ ήθελα την Λιζα ώσπου στα 45’ αποφασίζω κ μπαίνω με Ρούλα, μιας κ αναφέρεται ως πυροβόλο κ ναυαρχίδα του εν λόγω μαγαζιού. Μπαίνει λοιπόν η Ρούλα , ξεκινάει μασάζ ανεπανάληπτο , απορώ που βρήκε τόση δύναμη μιας κ είμαι 100 κιλά ,187 ντερέκι. Κ δώστου πίεση κ δώστου καβάλημα στη πλάτη, πραγματικά το χάρηκα. Κάποια στιγμή γυρνάω κ όπως είναι με τα γόνατα πάνω στο κρεβάτι , σκύβει κ ξεκινάει πίπα!!!! Γλουρπ γλουρπ κ λίγο χέρι αλλά το πήγαινε πολύ καλά. Τώρα μου λέει ; Ε τώρα της λέω θα σε γλείψω κ γώ λίγο, την ξάπλωσα στον καναπέ κ σπατουλαρισα το πεντακάθαρο μουνακι της ώσπου της ζήτησα να τη γαμησω κ λίγο! Στήνω στα 4 κ αρχίζω τα μπες βγες! Αρκετά κουρασμένος όμως παιδιά δεν έχω δυνάμεις για πολλά κόλπα κ αρχίζει κ μου πέφτει… μου λέει τότε κάτσε εδώ , βγάζει καπότα κ τον ξαναπαίρνει στο στόμα. Σε 2’ έχει γίνει καγκελάριος κ σε 4’ έχω βγάλει κ τη ψυχή μου στο στόμα της!!! Ντουράκος μαζί να φύγουν τα λάδια , φιλάκι κ συνοδεία στην έξοδο. Κέρασμα από την κα Άννα για ενυδάτωση κ επιστροφή στη δουλειά, γαλήνιος!!
Σίγουρα θα ξαναπάω στο μαγαζί!
Εβαλανστη συνάντηση ίσως γιατί θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε την λιζα αλλά από ότι είδα κ τζενη και αγάπη και Κατερίνα πρέπει να είναι γαμηστερές!! Τουλάχιστον στην πρώτη μας γνωριμία ήταν με θετικό πρόσημο όλες!!
Αλήθεια , είναι πολύ ωραίος ο χώρος ξαναλέω, δεν το περίμενα!
Εύγε στα κορίτσια
Εύγε κ στην κα Άννα.
Συγγνώμη αν κούρασα!
Να περνάτε όλοι καλά κ γαματε γτ χανόμαστε!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Lucifer_gr37
Σεβαστός
28
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, Papa Nihil, giorgiodelafuentes2 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού