Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 568 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
949627
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
ενδεικτικη ημερομηνια πανω απο μηνα η συναντηση ,ηδη η Αριελ μας αποχαιρετησε...δεν περιγραφω αλλο ,τα παντα ολα ...ενοιωσα οτι ειχα τον ροκκο σιφρεντι για ορτινατσα να μου δενει τα κορδονια...φτυσιματα πνιξιματα τσμποκουλαρυγγοπνιχτρομαχιες ,μονο ξυλο δεν επαιξαν για το ποια θα τον πρωτοκαταπιει...διπλοτσιμπουκο βγαλμενο κατευθειαν απο τα στουντιο της evil angel...Αριελ για τα δικα μου γουστα απολυτη μουναρα ,Αντριαννα δυνατο ,με αντοχες εχει γεννηθει να γαμιεται....ειμαι φαν των ντουο ,μπορω να πω ευκολα στην τριαδα η συγκεκριμενη συναντηση ..100 ευρω το κοστος για ντουο (120 για λεσβιακο ) στο συγκεκριμενο χωρο...πραγματικα VFM συναντηση θα την θυμαμαι για καιρο...αυτα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αριέλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2025
"100 ευρω το κοστος για ντουο (120 για λεσβιακο )", 120 για λεσβιακό νομίζω ότι δεν ισχύει

A
anavATIous
07 Αυγούστου, 2025
οτι μου ειπε η τζωρτζια αυτο εγραψα ....100 εδωσα εγω και φυσικα το μετανοιωσα(που δεν εδωσα τα 120)...ετσι και αλλοιως εχω σκοπο να τεσταρω το λεσβιακο και θα ανεβασω...εσυ γιατι λες οτι δεν ειναι τοσο;σου εχουν ζητησει παραπανω;αυτη η συναντηση μπορει να ειναι και πριν κανενα διμηνο

Hristidis 7
12 Αυγούστου, 2025
Αδερφε anavATIous ειχες δικιο....150 το λεσβιακο αλλα ειναι προσφατη η αυξηση ενω η δικη μου επισκεψη εγινε σιγουρα πανω απο 2 -3 μηνες...οποτε για να μην υπαρχει παρεξηγηση οντως το λεσβιακο πλεον στα 150

Hristidis 7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3