Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 229 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 633301
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σημερινή επίσκεψη στο μασάζ με σκοπό να πάρω το ξανθό καυλάκι Τζένη. Την είχα λοκάρει απ' την προηγούμενη επίσκεψη μου, που είχα κινηθεί στα σίγουρα με Ρούλα. Η Άννα όπως πάντα ευγενέστατη κ πρόθυμη πάντα να κεράσει ποτό ή χυμό. Η Τζένη είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σπαστά μακριά ξανθά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο, μέσο προς ψηλό ύψος, αδύνατο σώμα, μικρό πεσμένο βυζάκι, είναι πάντα πρόσχαρη κ κοινωνική.

Μπήκα στο δωμάτιο, έκανα ντουζάκι και μετά από λίγο ήρθε το μωρό. Τα είπαμε λίγο να σπάσει ο πάγος και αρχίσαμε τα ωραία και παθιασμένα γλωσσόφιλαΈρωτας Χούφτωνα το κορμάκι της κ εκείνη έκανε ωραίο παιχνίδι με τη γλώσσα σε θηλές και λαιμό...

Έσκυψε κ πήρε το κατάρτι στο στόμα της, που ήταν έτοιμο να εκραγείΝαι! Έκανε μια ωραία φλογέρα, με καλή αυξομείωση ρυθμού κ καλή ηδονικότητα. Μούλιασε επιμελώς κ τις διψασμένες αρχιδάρες μουΝαι! Έπιασα απαλά το κεφάλι της και της έκανα ένα άκρως καυλωτικό κ ερεθιστικό λαρυγγογαμήσι Εμμμμ Έκανε αρκετή ώρα φλογέρα...

Έβαλα κάλτσα, άραξα καναπέ και ήρθε πάνω μου σε ανάποδη καβάλα. Κουνιόταν καλά πάνω στο ορθό κατάρτι κ εγώ έριχνα ρυθμικές χαστουκιές στο κωλί τηςΚουλ Τον έτρωγε ωραία και το μουνάκι της έχει σχετικά καλή αίσθηση...

Αλλαγή στα τέσσερα πάνω στο μασαζοκρέβατο. Άρχισα να τη σουβλίζω σαν λυσσασμένος Ναι! Τη πηδούσα δυνατά, με γρήγορες σκληρές ψωλιές τέρμα στη μήτρα Κουλ Είχα αφηνιάσει κ της έριχνα βαρβάτο κ στιβαρό ξεμούνιασμαΓιούπιιι! Είχα βρει καλό ρυθμό κ την πήγαινα σούβλα στα τέσσερα για κανένα 20λεπτο σταθεράΠροσκύνημα

Έβγαλα τη κάλτσα, κάθησα στον καναπέ κ της έδωσα το κατάρτι στη καταπιόνα. Άρχισα τότε να κερνάω κοκτέιλ αλά Μπάμπολας απευθείας στο φιλόξενο λαρύγγι τηςΝαι!

Σηκώθηκε, τα έφτυσε κ έκανε ντουζ. Πήγα κ εγώ μετά κ ξεπλύθηκα...

Δεν ξέρω τι είχα πάθει, αλλά δεν μου έπεφτε με τίποταΚουλ Βγήκα από το ντουζ, μου είπε για μασάζ, αλλά της έδωσα απευθείας το παπάρι στο στόμαΝαι! Με φλογέριαζε ηδονικά κ εγώ τη σταματούσα κ της γαμούσα ηδονικά το στόμα-λαρύγγι με το κατάρτι Ναι! Ήρθε η ώρα κ ψέκασα τις αμυγδαλές της...

Έκανα πάλι ντουζ, ντύθηκε, ντύθηκα, φιλάκι κ με ξεπροβόδισε...

Συμπερασματικά, η Τζένη είναι μια κοπέλα χαρούμενη κ με πολύ
θετική αύρα. Κάνει ωραία φλογέρα κ τα παίρνει στη καταπιόνα. Της αρέσει το δυνατό αντρικό γαμήσι κ δεν λέει όχι, ενώ συμμετέχει κ καυλώνει τον παρτενέρ. Μου έδωσε την αίσθηση πως θέλει να περάσεις καλά και όχι απλά να βγάλει τη δουλειά. Πέρασα καλά και προσεχώς θα έχουμε επαναληπτική...

Η βαθμολογία για μασάζ είναι ενδεικτική, μιας κ δεν δοκίμασα.

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
197
Πόντοι:
35.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Milfomaniac, Panikos27 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2025
Ο Καπετάν Μπάμπολας με το κατάρτι του, μας μεταφέρει εικόνες σκληρού σεξ από κορασίδες που υποκύπτουν στις ορέξεις του με περίσσιο τρόπο.
Αυτό το εικοσάλεπτο κοπάνηνα δε, είναι εξαιρετικό ?
Εύγε μύστη ! ?
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1