Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 632 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 1144271
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας και έχω κλείσει να πάω 2 εβδομάδες Ταϊλάνδη τα Χριστούγεννα (όχι sex trip, με οικογένεια) και δεδομένου ότι είμαι και λάτρης αλλά και μύστης των κορασίων από την λατρεμένη χώρα της Ασίας, μόλις είδα την Μπέλα μου ήρθαν οι μνήμες από τα 5 (ολογράφως πέντε) ταξίδια μου εκεί ως τώρα, και δεν το σκέφτηκα πολύ. Πέρασα, και δεν το μετάνοιωσα.
Η κοπέλα είναι ομορφούλα με σχετικά καλό σώμα, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είχε ένα χαμόγελο και έναν αέρα που σε προδιέθετε για καλή συνεδρία.
Το μασάζ της πολύ καλό, καμία σχέση με των λατίνων του καταστήματος, οι Ταϊλανδές το έχουν στο DNA τους.
Ο δεύτερος γύρος πολύ καλός, πολύ καλή πίπα με περιποίηση όλης της περιοχής και παράλληλα χάιδεμα και δάχτυλο στο πολύ στενό και πολύ υγρό μουνάκι της. Στην συνέχεια την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο, εγώ όρθιος και προσεκτική διείσδυση λόγω στενότητας και τέλος πάντων μας έχει προικίσει και ο μεγαλοδύναμος, οπότε με προσοχή μην το πονέσουμε το κορίτσι. Μετά από λίγο που άνοιξε επαρκώς, ζήτησε και πήρε πιο δυνατά και βαθιά καρφώματα βγάζοντας πολύ καυλωτικές φωνούλες. Όταν τελείωσα σκαρφάλωσε πάνω μου και με έσφιγγε με μια ωραία αγκαλιά, πιθανόν για το ευχαριστώ που την πρόσεξα και δεν ήμουν κάφρος.
Συμπέρασμα, μην είστε κάφροι και (συνήθως) θα περάσετε καλά.
Θα ξαναπάω, μετα τις διακοπές, για συνεδρία μιας ώρας γιατί το μασάζ ήταν πολύ καλό
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Bella
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
akosdi
Ανώτατος