Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 211 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
573243
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη πρωτη φορα σε μασατζιδικο μετα απο τις εξαιρετικες κριτικες για την μιλφαρα μας.Την κα Ρουλα.
Οτι και να πω ειναι λιγο.Με ξεκιναει με τρομερο body to body massage και μου εχει γινει πετρα.Με γυρναει μπρουμιτα και χωρις προειδοποιηση ξεκιναει ενα τρομερο γλυφοκωλι χωρις προηγουμενο.Την βουταω και την βαζω κατευθειαν για 69 για να δοκιμασω τα υγρα της.Σκετη καυλα!!!Επειτα σηκωνομαι και την παιρνω doggy για φουλ διεισδυση.Χυνω μετα απο λιγο και μου κοβονται τα ποδια.Ημουν ετοιμος να λιποθυμισω απο τα ελαια και την χαλαροτητα που προσεφερε το αριστο μασαζ που ειχε προηγηθει.Ξαναξαπλωνω και μου κανει ξανα λιγο χαλαρωτικο μασαζ.
ΥΓ Δεν εχω καθολου εμεπιρια απο μασαζ
Νομιζω οτι το τερματισα το game με το που ξεκινησα!
Οτι και να πω ειναι λιγο.Με ξεκιναει με τρομερο body to body massage και μου εχει γινει πετρα.Με γυρναει μπρουμιτα και χωρις προειδοποιηση ξεκιναει ενα τρομερο γλυφοκωλι χωρις προηγουμενο.Την βουταω και την βαζω κατευθειαν για 69 για να δοκιμασω τα υγρα της.Σκετη καυλα!!!Επειτα σηκωνομαι και την παιρνω doggy για φουλ διεισδυση.Χυνω μετα απο λιγο και μου κοβονται τα ποδια.Ημουν ετοιμος να λιποθυμισω απο τα ελαια και την χαλαροτητα που προσεφερε το αριστο μασαζ που ειχε προηγηθει.Ξαναξαπλωνω και μου κανει ξανα λιγο χαλαρωτικο μασαζ.
ΥΓ Δεν εχω καθολου εμεπιρια απο μασαζ
Νομιζω οτι το τερματισα το game με το που ξεκινησα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2025
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2025
Εμ κι εσύ φίλε μου ξεκίνησες με τα σκληρά. Ξεκίνησες με το νούμερο 1 του μαγαζιού.

DX
DRAGON XXX
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1