Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 126 10
Lelas Massage and Relax
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
522431
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πήγα στο εν λόγω ίδρυμα πρώτη φορά απλά για να δω Έρικα και Ηλέκτρα , όταν πήγα ήταν και οι 2 σε δωμάτια αλλά περίμενα υπομονετικά ένα 15λεπτο καθώς η κυρία της υποδοχής με ενημέρωσε ότι θα έβγαιναν . Πρώτη βγήκε η Ηλέκτρα από την δίπλα πόρτα στο καθιστικό και μόλις με είδε με ρωτάει αν ήρθα για κάποια συγκεκριμένη, δεν απάντησα καθώς περίμενα να δω και την Έρικα . Μόλις αποφάσισα η υποδοχή με ενημέρωσε πως δεν είχαμε χρόνο για 1 ώρα , δεν πειράζει πάμε για 40 . Εκεί η Ηλέκτρα έκανε κάτι προς τιμήν της . Λέει στην κύρια βάλε το παιδί στο πάνω δωμάτιο ενώ αυτή ήθελε να με βάλει σε ένα κάτω . Της λέει αστιευτικα εσύ θα το καθαρίσεις μετά και έτσι και πάω πάνω . Οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το πάνω δωμάτιο , πολύ άνετο , πεντακάθαρο έκανα ντουζακι και περίμενα το μωρό . Μου άρχισε τα τι καβλιαρης είσαι με πλακώνει στα γλωσσοφιλα και λέω θα πάει καλά . Η κοπέλα είναι τούμπανο και μοσχομυριζε , το τι πίπα έπαιξε δεν περιγράφετε,γλυφοκωλι τα πάντα . Εκεί που της λέω θα σε χύσω μου λέει όχι αγάπη περίμενε . Τι να περιμένω λέω από μέσα μου και να θες δεν γίνεται . Κάπως έτσι έληξε η συνεδρία.
Εν κατακλείδι , έχει ωραίο σώμα μαυρισμένο , βυζάρες με πολύ ωραίο πρόσωπο , από το site φαινόταν πιο άγρια . Θα την ξανά επισκεφθώ.
Εν κατακλείδι , έχει ωραίο σώμα μαυρισμένο , βυζάρες με πολύ ωραίο πρόσωπο , από το site φαινόταν πιο άγρια . Θα την ξανά επισκεφθώ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό