Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 569 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 954262
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νωρίς το απόγευμα λοιπόν έφτασα στο μαγαζί. Δεν είχα στοχο κάποια συγκεκριμένη, αλλά μετα την παρέλαση των κοριτσιών επέλεξα Ζιζελ γιατί είχα δει και εδώ καλες κριτικές.

Πρόκειται για μια κλασική λατινα, κοντούλα χυμώδης με πολλά πιασίματα. Στο πρόσωπο δεν την λες και top model αλλά σίγουρα δεν την λες και άσχημη. Φοράει σιδεράκια, εχει μια ιδιαίτερη απόχρωση το μαλλί της ένα καστανόξανθο περίεργο λίγο αλλά οκ της πάει και εχει κάποια τατουάζ. Το στήθος της είναι αρκετά μεγάλο 4αρι φτιαγμένο καθώς φαίνονται οι γραμμές από το χειρουργείο.

Ντους και έρχεται το κορίτσι, ξεκιναμε μασάζ λοιπόν να χαλαρώσω λίγο από την ένταση της μέρας. Τυπικο μασάζ μην περιμένετε κατι το ιδιαίτερο αλλά αρκετο για να σε χαλαρώσει, οπου σταδιακά το κανει πιο αισθησιακά.

Συνεχίσαμε με προκαταρκτικά, μου πέρασε τον σκούφο και μου έκανε στοματικο, χωρίς να με ρωτήσει αν θέλω με η άνευ. (Εμένα δεν με χαλάει και με καπότα γιατί ανεχτώ περισσότερο στον αγωνα). Έπειτα της ανταπέδωσα το στοματικο με ένα γλυφομουνι οπου έδειχνε να ανάβει και να γουστάρει φουλ. Στη συνέχεια μου έκανε νοημα να με καβαλήσει και κυριολεκτικά τον καβάλησε σαν άλογο, έκανε ένα πολύ δυνατο καβαλημα οπου φαινόταν να το γουστάρει, συνέχεια με ιεραποστολικά και τέλος στα 4 με ωραία θεα οπου ήρθε το τέλος.

Γνωρίζει τα πολύ βασικά αγγλικά και τα μιλάει σπαστά αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Συμπερασματικά το δυνατο της σημείο είναι οι υπηρεσίες της στο σεξ και όχι στην εμφάνιση η το μασάζ.
Αν καταφέρεις να την ανάψεις θα περάσεις παρα πολύ ωραία.
Από τις καλύτερες εμπειρίες με λατινα!
Να περνάτε καλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό