Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 529 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 1008168
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το συγκεκριμένο ίδρυμα το επισκέπτομαι συχνά. Κατά καιρούς έχω κάποια στάνταρ . Αυτήν την περίοδο είναι η Αννα. Σήμερα αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή και επέλεξα την Χριστίνα από τις κοπέλες που ήταν διαθέσιμες. Η κοπέλα σχετικά καινουρια στο μαγαζί μου είπε ότι έχει 4 μήνες. Είναι από την Μολδαβια και πρόκειται για μια φρέσκια κοπέλα καστανή με όμορφα μάτια και συμπαθητικό σώμα. Κοντά στο 1,65 και γύρω στα 28 με 2αρι στήθος ελαφρώς χαλαρό αλλά με υπέροχη ρόγα. Πέρασμα στο δωμάτιο μετά τα τυπικά άρχισε ένα χαλαρό μασάζ όπως το θέλω. Άρχισαν τα χουφτώματα και η συγκεκριμένη ήξερε πολύ καλά τι να κάνει για να ερεθίσει έναν άντρα. Μετά από κάποια ώρα την ξάπλωσα δίπλα μου όπου χαϊδευόμασταν με πεταχτά φιλιά στα χείλια. Μύριζε πολύ όμορφα και ήταν δεκτική στα χάδια στα χουφτώματα. Απαλό δέρμα και τριψιματα γλυψιματα κλπ. Πίπα χωρίς προφυλακτικό για λίγο αλλά δεν άντεχα για πολύ κι ήθελα να μπω μέσα της. Πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε το σφυροκόπημα. Αντέχει είναι στενή και δεν καταφεύγει σε φτηνά κόλπα του να βάζει χέρι να σε σταματάει κλπ . Το τέλος ήρθε σε ιεραποστολικό για να βλέπω το όμορφο πρόσωπο της . Πολύ όμορφη εμπειρία που θα ήθελα να την επαναλάβω με την πρώτη ευκαιρία. Το μαγαζί πεντακάθαρο όπως πάντα και πλέον πληρώνεις και με πιστωτική.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα