Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 512 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 924144
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απόγευμα Ιουνίου με πολύ ζέστη και είμαι σε επαγγελματικό ραντεβού στην πλατεία Κάνιγγος , τελειώνω κατά τις 5 και το μυαλό μου είναι βέβαια στην παρακείμενη , ηρωική οδό Στουρνάρη που έχω αρκετές ημέρες να επισκεφτώ . Δεν έχω ραντεβού οπότε λέω πάμε και ότι μας κάτσει ! Χτυπάμε κώδωνα , ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται η Λία , πιο όμορφη από ποτέ , με ένα λευκό συνολάκι με στρασάκια στους ώμους και την εμπροστοφυλακή ανοιχτή !!!! Ζαλίστηκα λίγο ομολογώ και δεν υπήρχε επιστροφή ! Τα άκουσα λίγο βέβαια που χάθηκα , με ωραία ναζιάρικη γκρίνια , δουλειές μωρό μου
λέω εγώ , ναι καλά έτσι λένε όλοι , ποιος ξέρει με ποιες γύριζες , όχι μωρό μου , αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία , ναι σε πιστέψαμε η απάντηση ! Το πονηρό χαμογελάκι της σε συνδιασμό με το σουτιέν που φαινόταν , τσιτωμένο με είχαν κάνει ήδη τούρμπο , οπότε βουρ στο δωμάτιο ! Μια στυλιστική αλλαγή που πρόσεξα ήταν ο καινούργιος καναπές , πολύ στυλάτος που υπήρχε ! Σίγουρα η Ζάνα τον διάλεξε είπα , ε ποιος άλλος ? μου απάντησε , κάνε μπανάκι και θα τον δοκιμάσουμε να δούμε αν είναι άνετος !!!! Σε χρόνο dt έχω γδυθεί και μπαινω στο ντους , έρχεται μετά από λίγο το κορίτσι με το καφεδάκι μου , εγώ αραχτός στον καναπέ και αρχίζει ένα φαντασμαγορικό στριπτίζ που με φουντώνει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο ! Με πλησιάζει και αρχίζει να με πασπατεύει παντού , ακολουθούν φιλιά , γλυψίματα και από τους δύο , η επιδερμίδα της πάντα θεική ! Μετά από κανα δεκάλεπτο με ξαπλώνει στο μασαζοκρέβατο και αρχίζει ένα πολύ καυλωτικό μαζάζ , πρώτα μπρούμητα και μετά ανάσκελα . Όπως είμαι ανάσκελα , αυτή όρθια μπροστά μου να μου κάνει μια ονειρική ... χειρομάλαξη ενώ μου λέει και διάφορα προστυχόλογα που με φτιάχνουν ιδιαίτερα ! Κάποια στιγμή μου λέει , θα φωνάξω τις φίλες μου για να δουν όλες τι σου κάνω , τι το λες και δεν το κάνεις μωρό μου λέω εγώ . Θέλεις να φωνάξω κάποια , ναι φώναξε . Ποια θέλεις ? όποια θέλεις εσύ μωρό μου . Βάζει πετσετούλα και βγαίνει για λίγο έξω , μετά επιστρέφει και μου λέει μόνο για μάτι , μην ζητήσεις κάτι παραπάνω ! ok baby ποια θα έρθει ? Ανοίγει η πόρτα και ποια εμφανίζεται ???? Η κυρία Ζάνα αυτοπροσώπως ! Καλοχτενισμένη και στην πένα ώς συνήθως ! Ωωωω !!! μεγάλη μου τιμή αναφώνησα ! Με βλέπει ξάπλα , ανάσκελα με το κατάρτι τούρμπο , γελάει και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της ! Μένει μόνο με το βρακάκι , οι βυζάρες της ήταν όπως ακριβώς τις φανταζόμουν , με αποτέλειωσαν ! Η Λία συνέχιζε την χειρωνακτική εργασία , εγώ να ζητάω από την αφεντικίνα να έρθει πιο κοντά , κάτι που έκανε , και άρχισε να με χαιδεύει κι αυτή και να με πειράζει με μικρές τσιμπιές ! Ζήταγα βέβαια και παραπάνω , αλλά ο απαράβατος όρος που είχα δεχτεί ήταν μόνο μάτι από το αφεντικό ! Μου έκανε βέβαια μια παραχώρηση αφού ανέλαβε την παλινδρομική κίνηση καθώς πιάστηκε το χέρι της Λίας , η οποία ανέλαβε να με πιπιλάει παντού ! Εκεί ήταν το τέλος , δεν άντεχα άλλο , η έκρηξη επείλθε με ζητωκραυγές από την Ζάνα ,
μπράβο καυλιάρη μου , έτσι σε θέλω !!! Οι παλμοί μου είχαν πάει 150 , και έμεινα ακόμα λίγο ξάπλα να ηρεμήσω λίγο ( είμεθα και ... κάποιας ηλικίας άλλωστε ! ) , τα κορίτσια μπήκαν στο ντους , τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν , πολύ γέλιο , πραγματικά ήταν υπέροχη εμπειρία ! Να είστε καλά όμορφες ! Μου φτιάξατε την μέρα !
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Λία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ζάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Milfomaniac, Likelg και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2025
Εδώ και καιρό έχει αποστασιοποιηθεί η Ζάνα απ' το ¨σπορ", το ξανασκέφτεται ίσως να επανέλθει; Καλό ακούγεται...
07 Ιουνίου, 2025
Δεν σταμάτησε ποτέ το " σπορ" έμπαινε και μπαίνει στο δωμάτιο επιλεκτικά.
review reaction 1 FOTINOS 54
08 Ιουνίου, 2025
Εγώ τον τελευταίο χρόνο την έχω πάρει 3-4 φορές, βέβαια με ξέρει
Η Λια από όσο έχω ακούσει προτείνει διπλό με Ζάννα.
Αύριο η την τρίτη θα πάω καρφωτός για Ζαννα.
review reaction 1 Παρατηρητης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3