Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 14 10
Μασατζίδικα
61353
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την τελευταία πενταετία και βάλε που την ξέρω ήταν και παραμένει για εμένα η κορυφαία επιλογή ειδικά για το δεύτερο μέρος του προγράμματος.
Ρωσίδα μιλφ με την τελειότερη επιδερμίδα που έχω συναντήσει ποτέ σε γυναίκα.μετριο ανάστημα μαύρα μακριά μαλλιά βυζάρα σιλικόνη με τεράστια χοντρή ρώγα. Τσιμπουκοχειλα.ωκσποισ διάστημα είχε πάρει λίγα κιλά μέρος των οποίων έχει χάσει και το σώμα της είναι οκ. Σφιχτό κορμί.
Τσιμπούκι διαστημικό οκτσουρινο. Η γλώσσα της παλεται με τρελό Ρυθμό πάνω στο καυλι. Δεν βάζει χέρια ρουφάει τα παπάρια μέσα στο στόμα γλείφει τα πάντα με μανία. Γλωσσοφιλα εξυπακούεται. Δεν κουράζεται δίνει πόνο τρελό. Στήνεται να την καρφώσεις όσο πιο δυνατά και βαθιά αντέχεις. Κωλος στο μενού φοβερός αμασητη και εκεί. Η κοπέλα είναι τσόντα τρελή. Μακάρι να μπορούσα Ε να την κλωνοποιήσουμε μπας και σωθούμε εμείς οι μασαζιαρηδες από τις μετριότητες και τις φολες
Ρωσίδα μιλφ με την τελειότερη επιδερμίδα που έχω συναντήσει ποτέ σε γυναίκα.μετριο ανάστημα μαύρα μακριά μαλλιά βυζάρα σιλικόνη με τεράστια χοντρή ρώγα. Τσιμπουκοχειλα.ωκσποισ διάστημα είχε πάρει λίγα κιλά μέρος των οποίων έχει χάσει και το σώμα της είναι οκ. Σφιχτό κορμί.
Τσιμπούκι διαστημικό οκτσουρινο. Η γλώσσα της παλεται με τρελό Ρυθμό πάνω στο καυλι. Δεν βάζει χέρια ρουφάει τα παπάρια μέσα στο στόμα γλείφει τα πάντα με μανία. Γλωσσοφιλα εξυπακούεται. Δεν κουράζεται δίνει πόνο τρελό. Στήνεται να την καρφώσεις όσο πιο δυνατά και βαθιά αντέχεις. Κωλος στο μενού φοβερός αμασητη και εκεί. Η κοπέλα είναι τσόντα τρελή. Μακάρι να μπορούσα Ε να την κλωνοποιήσουμε μπας και σωθούμε εμείς οι μασαζιαρηδες από τις μετριότητες και τις φολες
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 30, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2025
θα μπορουσες να μου στειλεις σε παρακαλω την διευθυνση σε προσωπικο μυνημα? Εχω δοκιμασει ολα τα τηλεφωνα εχω χιλιοψαξει το forum αλλα τιποτα...
C
Combobreaker
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1