Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 85 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 239496
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πέρασμα το πρωί από το συγκεκριμένο μαγαζί..με υποδέχτηκε μια κυρία 50αρα στο σαλονακι...ντυμένη με τζιν σορτσάκι και τα παπούτσια της κανονικά..μου παρουσίασε 2 κοπέλες...μια Άννα που δεν μου πολυαρεσε και μια άλλη με αρκετά κιλά που δεν θυμάμαι καν το όνομα της. Και μου λέει εμείς οι 3 είμαστε διαθέσιμες.. την ρώτησα αν μπορώ να περασω με αυτήν μέσα και μου είπε ναι.. σίγουρα ήταν πιο όμορφη από τις άλλες 2 .όχι κάτι ιδιαίτερο σίγουρα αλλά εγκεφαλικά κ μόνο εκείνη την στιγμή ότι θα γαμησω την τσατσά ( ενώ δεν είναι η τσατσά.προφανως έλειπε εκείνη την στιγμή ) με καύλωσε..μπαίνω στο δωμάτιο...κλασσικά ωραιο καθαρό . Κάνω μπανάκι κ περιμένω... Η Τζένη είναι μια 50αρα ..ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτο ... Ωραία πίπα...εναλλαγή στάσεων και κατάθεση στα βυζιά της .. το πιο ωραίο κομμάτι ήταν του μασάζ όπου πραγματικά ήταν από τα πιο ωραία που μου έχουν κάνει... Με ρώτησε για 2ο γύρο όπου είχα πληρώσει για αυτόν .. και της είπα να μου πάρει μια πίπα έτσι όπως ήμουν στο μασαζοκρεβατο.οπου έδωσε ρέστα...τον είχε ρουφήξει όλο και με δύναμη ανεβοκατέβαινε .μετά από 5 λεπτά απόλαυσης ήρθε και η 2η κατάθεση... Ωραίο μικρό σοσιαλ κιόλας... Την ευχαρίστησα έκανα το μπανάκι μου κ εφυγα... Γενικά τα ρόστερ σταασαζ βλέπω να έχουν λίγο χαλάσει ...το θέμα είναι να ανταμείβουν με καλές υπηρεσίες...
Καλή συνεχεια
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας