Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 178 10
Καλλιρρόης 48
Hot
Μασατζίδικα
387610
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχουν γραφτεί τόσο κακές κριτικές για τη Ρούλα - απλά τις επιβεβαιώνω. Ένα από τα καλύτερα κορμιά που έχω γαμησει και μάλιστα με ηλικία πάνω από 50 ( φαίνεται καθαρά στο πρόσωπο ). Τέτοια κορμάρα , τέτοια κώλος , λεπτή σφιχτή επιδερμίδα χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας θα ζήλευαν και 25/άρες ( το βυζί σιλικονάτο μεν αλλά υπέροχες ρώγες ) - όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και καλύτερα ίσως .Αξίζει μόνο για να τη βλέπεις και της βάζεις χέρι , πού να τη γαμησεις ! Πολύ φιλική , χαλαρωτική , επιτρέπει σχεδόν όλα : πίπα και 69 χωρίς προφυλακτικό, δάχτυλα στο μουνί , φιλιά παντού . Πολύ καυλιάρα στο γαμήσι , έχυσε δύο φορές ( είχε γεμίσει υγρά το μουνί της ) , έχει σφιχτό μουνι, την πήρα στα 4 μπροστά σε καθρέφτη βλέποντας τον κώλο της να καρφώνεται στον πούτσο μου , ανέβηκε πάνω της , έχυσα στο στήθος . Απλά υπέροχη , Ελληνίδα , θα την ξαναδώ σίγουρα παρότι υπήρχαν κι άλλα αξιόλογα κορίτσια , ειδικά η Τάνια κι η Ειρήνη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Nuru Μασάζ
- Γλειφομούνι
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
"Έχουν γραφτεί τόσο κακές κριτικές για τη Ρούλα - απλά τις επιβεβαιώνω." Καλές ήθελες να πεις όχι κακές έτσι;

Heavywash
18 Μαΐου, 2025
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!
D
denden21
18 Μαΐου, 2025
Έχετε δίκιο μου ξέφυγε ....ήθελα να γράψω : "....έχουν γραφτεί τόσο καλές κριτικές για τη Ρούλα .....απλά τις επιβεβαιώνω "

Sakis
18 Μαΐου, 2025
Κατά λάθος έχω γράψει " κακές κριτικές για τη Ρούλα " - ήθελα να πω " έχουν γραφτεί τόσες καλές κριτικές για τη Ρούλα ..."

Sakis
18 Μαΐου, 2025
Συναγωνιστή ... δεν αμφιβάλω ότι πέρασες καλά... αλλά για εμένα είναι λίγο μεγάλη ηλικιακά ... για συναγωνιστές 50 + ειναι μια χαρά

The1
18 Μαΐου, 2025
Τη Ρουλα την ειχα δει πριν χρονια, αρκετα εντυπωσιακη τοτε με ωραιο σωμα, τα χε τα χρονακια της αλλα δε με χαλαγε..βλεποντας την το σωμα οκ καπως το διατηρει...αλλα στο προσωπο..εχει σπασει πολυ..μ αρεσουν οι ωραιες μιλφ...αλλα εδω περασε το οριο του επιτρεπτου για μενα για να περασω...ισως και να εχασα...αλλα ετσι που την ειδα δε μου εγειρε ορεξεις...
H
Hase
19 Μαΐου, 2025
Στο πρόσωπο της έχει πράγματι "σπάσει" η Ρούλα , αλλά εμένα με φτιάχνει το λεπτό κορμί κι όχι η ομορφιά . Άλλωστε κι εγώ δεν είμαι μικρός ( 60+) , αλλά με καυλώνουν οι ώριμες γυναίκες που είναι μουνάρες σαν τη Ρούλα περισσότερο από μια μικρή που είναι αναμενόμενο να είναι σέξι

Sakis
19 Μαΐου, 2025
To ότι κάποιος ασχολείται με 50+ δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι 50+ ...απλώς ψάχνει ώριμη γοητεία που βρίσκεται πιο δύσκολα.

argyrotoxos
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8