Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 565 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 944703
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήταν εύκολο να την επιλέξω γιατί οι προηγούμενες ανταγωνίστριες της ήταν κάτω του μετρίου σε εμφάνιση. Ή επίδειξη στο σαλόνι ήταν ικανοποιητική και έδωσε καλή εντύπωση οπότε όπως ένα και ένα κάνουν δύο έτσι πέρασα και στο δωμάτιο. Ή αναμονή ήταν ευχάριστη γιατί ο χώρος είναι ωραίος και σκίζει απο καθαριότητα. Πολύ όμορφο το πρόσωπο της Έλλης με πράσινα ωραία μάτια είναι γλυκιά και έξυπνη μαζί. Έχει καλό σώμα είναι κοντή ξανθιά και με τα τακούνια που φόραγε τόνιζαν ωραία το σύνολο. Φασωθηκαμε με γλώσσα στα όρθια αρχικά και μετά κάθησε στο καναπέ να μου πάρει μια πίπα. Χειρίζεται καλά το θέμα του στοματικού. Γλύφει καλά πρώτα τον πουτσοκεφαλο και μετά σιγά σιγά προσπαθεί να τον πάρει όσο πιο μέσα γίνεται με αποτέλεσμα μια πίπα με δύο δάχτυλα μόνο για να τον κρατάει εκεί που την βολεύει καλύτερα αλλά και καλό γλειψιματακι στα αρχιδια. Αφού σιγουρευτηκε ότι τα έχει κάνει όλα μούσκεμα ρίχνει ένα φτύσιμο στο πουτσο λες και τόν ξεμάτιαζε. Στα γρήγορα γιατί η ώρα πέρναγε της εγλυψα τα βυζιά και αρχίσαμε το σεξ με ιεραποστολικό. Μετά αγριεψαν τα πράγματα στα τέσσερα όπου την γάμησα δυνατά και δεν την ενόχλησε. Ή συνοδεία των βογκητων ήταν ωραία και με έφτασε πιο γρήγορα στο χύσιμο.
Στο τέλος μπήκαμε μαζί στην ντουζιέρα να μου βγάλει τα λάδια αλλά και να μου πάρει μία μίνι πίπα.
Σάν σύνολο η Έλλη είναι έμπειρη κοπέλα στο σεξ και θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη. Πολύ θετικό και το προσωπικό και μπράβο τους πραγματικά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ