Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 227 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
629149
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πέρασα από το Diamond μεσοβδόμαδα.
Την ώρα εκείνη άμεσα διαθέσιμη ήταν η Κατερίνα με την οποία δεν είχα ξαναπάει.
Για τη Κατερίνα έχουν αναφερθεί αρκετοί "συναγωνιστές" και νομίζω ότι έχει σχηματιστεί ολοκληρωμένα το προφίλ της κοπέλας τόσο για την εμφάνιση της όσο και για τις υπηρεσίες της.
Έτσι και εγώ στη κριτική μου δεν θα μακρηγορήσω. Χωρίς υπερβολές και με αντικειμενικά κριτήρια.
Εμφανισιακά: το σώμα μιας 30 φεύγα γυναίκας που δεν το προσέχει ιδιαίτερα...
(Που να βρει το χρόνο θα μου πείτε.)
Στήθος αρκετά πλούσιο με πτωτικές τάσεις.
Στον αγωνιστικό τομέα: Φιλιά με γλώσσα, χάδια, πίπα αρκετά καλή ,το μουνί της καθαρό και τις το γλείφεις άνετα.
Αν το κάνεις καλά, απαλά και με αργές κινήσεις,δείχνει να το απολαμβάνει....θα υγρανθεί.
Στο γαμήσι: Θα κάτσει να τον φάει σε ότι στάση θες, όπου θες χωρίς να κλέβει...
Αποζητά το χύσιμο στο στόμα και δεν της το αρνήθηκα!
Συμπεριφορά: Ευγενική, χαμογελαστή, φιλική Προσαρμοσμένη στο ρόλο της δουλειάς της.
Ντουζ μαζί με το πελάτη αφού έχουν ολοκληρώσει τη συνάντηση.
Εμένα δεν μου έβγαλε κάτι σε PSE.
Μασάζ: Κάτι ξέρει αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Άλλωστε,μη κοροϊδευόμαστε,δεν πάμε για το μασάζ....
Τέλος για την "controller" Άννα θα πω ότι είναι άριστη στις "δημόσιες σχέσεις" και όλο το "team" στόχο προσηλωμένο σε ένα σκοπό: Την ικανοποίησει του πελάτη (ΑΝΤΡΑ)
Χαιρετώ....
Την ώρα εκείνη άμεσα διαθέσιμη ήταν η Κατερίνα με την οποία δεν είχα ξαναπάει.
Για τη Κατερίνα έχουν αναφερθεί αρκετοί "συναγωνιστές" και νομίζω ότι έχει σχηματιστεί ολοκληρωμένα το προφίλ της κοπέλας τόσο για την εμφάνιση της όσο και για τις υπηρεσίες της.
Έτσι και εγώ στη κριτική μου δεν θα μακρηγορήσω. Χωρίς υπερβολές και με αντικειμενικά κριτήρια.
Εμφανισιακά: το σώμα μιας 30 φεύγα γυναίκας που δεν το προσέχει ιδιαίτερα...
(Που να βρει το χρόνο θα μου πείτε.)
Στήθος αρκετά πλούσιο με πτωτικές τάσεις.
Στον αγωνιστικό τομέα: Φιλιά με γλώσσα, χάδια, πίπα αρκετά καλή ,το μουνί της καθαρό και τις το γλείφεις άνετα.
Αν το κάνεις καλά, απαλά και με αργές κινήσεις,δείχνει να το απολαμβάνει....θα υγρανθεί.
Στο γαμήσι: Θα κάτσει να τον φάει σε ότι στάση θες, όπου θες χωρίς να κλέβει...
Αποζητά το χύσιμο στο στόμα και δεν της το αρνήθηκα!
Συμπεριφορά: Ευγενική, χαμογελαστή, φιλική Προσαρμοσμένη στο ρόλο της δουλειάς της.
Ντουζ μαζί με το πελάτη αφού έχουν ολοκληρώσει τη συνάντηση.
Εμένα δεν μου έβγαλε κάτι σε PSE.
Μασάζ: Κάτι ξέρει αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Άλλωστε,μη κοροϊδευόμαστε,δεν πάμε για το μασάζ....
Τέλος για την "controller" Άννα θα πω ότι είναι άριστη στις "δημόσιες σχέσεις" και όλο το "team" στόχο προσηλωμένο σε ένα σκοπό: Την ικανοποίησει του πελάτη (ΑΝΤΡΑ)
Χαιρετώ....
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2025
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2025
Τα είπες όλα φίλε μου. Αυτή είναι η Κατερίνα.
DX
DRAGON XXX
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1