Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 227 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 628795
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα σήμερα το πρωί από το μαγαζί.
Είχα πάρει τηλέφωνο από εχθές και είχα κλείσει ραντεβού με τη Λίζα για τις 10 που ανοίγει. Φτάνοντας κοντά στο μαγαζί βγαίνει ένας παλαίμαχος συναγωνιστής (κοντά στα 80), μπράβο!! λέω από μέσα μου, τα χρόνια του να φτάσω και ας έρχομαι για ένα λεπτό.
Μπαίνω μέσα και η κ. Άννα με οδηγεί στο δωμάτιο, στέλνει και όλες τις λαδοκορες να χαιρετήσουν. Τελευταία η Λίζα που έφερε και το κέρασμα. Κάνω ντουζάκι και περιμένω δύο λεπτά. Ανοίγει η πόρτα και σκάει η Λίζα.
Τη περίμενα καθισμένος στο καναπέ. Της λέω να μπούμε στο ψητό και το μασάζ στο τέλος. Βγάζει τη σεξορομπα και εμφανίζεται το βυζι με τη ρογα να κοιτάει το ταβάνι. Μόλις άγγιξε το εργαλείο πήρε σε δευτερόλεπτα το πλήρες μέγεθος του. Κάθομαι τέρμα πίσω στο καναπέ και ξεκινάει πιπα όπως μου αρέσει. Ύστερα φοράει το σκούφο και ερχεται από πάνω. Τη γυρίζω σε ιεραποστολικό μετά από λίγο και ξεκινάω να δίνω πόνο. Εκείνη γούσταρε και φαινόταν. Εναλλαγές με πίπα και ιεραποστολικό γίνανε πολλές. Αφού είχε περάσει η ώρα και έφτανε το τέλος του ραντεβού, είχα αποφασίσει να περάσω και δεύτερη ώρα στο δωμάτιο, της είπα για ένα μασάζ στη περιοχή που κουράστηκε περισσότερο. Που έκανε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο πουτσο και τα αρχιδια που έχει σαν αποτέλεσμα πλέον μία στηση ιδια όπως οταν μπήκε η Λίζα στο δωμάτιο. Με ρώτησε τι θα κάνω μετά γιατί με είδε πολύ φτιαγμένο και της είπα να στείλει μέσα την Αλινα, που την είχα καιρό στα υπόψιν μου γιατί γουστάρω τέτοιο σώμα.
Κάνω ξανά ντουζάκι και ερχεται η Αλινα με μαύρα εσώρουχα. Της λέω να μη βγάλει τίποτα και περνώ θέση ξανά στο καναπέ. Ξεκινάει και αυτή μία πιπα υπέροχη, ύστερα μου φοράει καποτα και ανεβαίνει έχοντας βγάλει τα πάντα. Εκείνη τραμπαλιζοταν επάνω στο πουτσο μου και εγώ πιπιλαγα τις ρογες της. Ύστερα τη ξάπλωσα για ιεραποστολικό και ξεκίνησα να δίνω πόνο. Εκεί τελείωσε δύο φορές απανωτά. Την έστησα στα τέσσερα με δική της παρότρυνση (με πρόλαβε κυριολεκτικά) και έχοντας τη κολαρα της φάτσα μόστρα έδωσα να καταλάβει. Έπαιξε ξανά ιεραποστολικό (γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση) με την Αλινα να τελειώνει ξανά και στο τέλος τη ξάπλωσα στο κρεβάτι του μασάζ και εγώ όρθιος με γρήγορο πλέον ρυθμό τα έδωσα όλα.
Με την Αλινα δε περισσεψε χρόνος για μασάζ γιατί με είχε καυλοσει πάρα πολύ τα βυζια και η κολαρα της (δεν ενδείκνυται για μοντελακιδες).
Κυρία Άννα για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια για όλο το πακέτο του μαγαζιού ( καθαριότητα, διακριτικοτητα, φιλική διάθεση και πάνω από όλα τη συμμετοχή και όρεξη από τα κορίτσια).
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2025
Κόστος συνάντησης
200
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Petros dixos telos
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, giorgiodelafuentes2, boudog και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2025
Γιατί έδωσες 200 ενώ ήρθαν ξεχωριστά οι κοπέλες; Κανονικά δεν θα έπρεπε 50+50;
review reaction 1 Noizy
23 Απριλίου, 2025
Ήταν 1 ώρα με τη μία και μία ώρα με την άλλη. Γιαυτό έγραψα στο τίτλο "και 2 ώρες είναι λίγο "
review reaction 1 Noizy
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2