Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 102 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 428914
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα στο team,

Η κριτική είναι χρωστούμενη μιας και στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχω πάρει Ερρικα (εχε γραφτεί κριτική), Μέρι που πέρασα άθλια με την ημίτρελη και Ηλέκτρα που τι να πεις γιαυτό το κορίτσι.

Ο χώρος είναι από τους αγαπημένους μου καθώς είναι ένα παλιό νεοκλασσικό διαμορφωμένο για να ικανοποιήσει όλους τους ''πιασμένους'' που θέλουν μασάζ.

Εχω μπει και στο δωμάτιο κάτω αριστερά αλλά και στον όροφο που είναι πολύ μεγάλο.

Αν δεν πέσει τηλέφωνο πιο πριν για να κρατηθεί συγκεκριμένη κοπέλα, έχει σαλονάρισμα και επιλογή. Κόστος για ώρα στα 100ε.

Η κυρία μπροστά ευγενικότατη και εξυπηρετική.

Την Ερρικα την έχω πάρει 2 φορές, αλλά το highlight μου είναι η Ηλέκτρα που όταν ξαναγύρισε οι ουρές φτάνανε στην Πατησίων.

Πάντα ξεκινάω με μασαζ για να χαλάρωμα και αποσυμπίεση από τα προβλήματα της ημέρας. Το ιδιο εκανα και με την Ηλέκτρα που πρώτα ξεκίνησαμε με εμενα μπρουμυτα αλλα στο γυρισμα το αιμα ειχε παει στο κατω κεφάλι και μετα την αποσυμπιεση ηρθε η ωρα για το χυσιμο.

Και αυτο εγινε μετα από ενα 5 λεπτα τσιμπουκι με αυτην στα γονατα διπλα στον καθρευτη και μετα στησιμο στο μασαζοκρεβατο με τον καθρευτη απεναντι να παιρνουμε και οι δυο ματι.

Τα υπολοιπα ειναι ιστορία μιας και παιχτηκαν 2 πολυ ωραίοι γύροι.

Δυστυχως (η μαλλον ευτυχως) μενω μακρια και δεν μπορω να πηγαινω συχνα.

Αυτά από εμένα.

Καλα γαμήσα, καλά να περνάτε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα