Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 227 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
628877
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μαρίνα λοιπόν, το νέο φρούτο του Diamond. Εμφάνιση στο σωματότυπο της Ρούλας. Λίγο πιο ψηλή, με μεγαλύτερο στήθος πεσμένο και πιο μικρό κωλαράκι. Από το σαλόνι έβλεπα μία άνεση που συνεχίστηκε και στο δωμάτιο. Αν και δεν περνάω με νέες κοπέλες, αν δεν περάσει ένα διάστημα, πήρα την απόφαση γιατί μου άρεσε. Στα του αγώνα τώρα, την πήγα με το μαλακό, επειδή είναι καινούργια. Πίπα καλή, άλλοτε με χέρι και άλλοτε όχι, περιποίηση διδύμων καλή, κατόπιν προτροπής. Ξεκινήσαμε με γλυφομούνι που έδειχνε να το απολαμβάνει, μέχρι που τελείωσε. Πρώτη στάση από πάνω με καλή συμμετοχή και στην συνέχεια στα τέσσερα που έδειχνε να το απολαμβάνει επίσης και τέλος ιεραποστολικό που εκεί τα έδωσε όλα, ώσπου τελείωσε ξανά. Τα δέχεται στο σώμα και τελείωσα πάνω της ενώ της έβαζα δαχτυλάκι στο μουνάκι και αυτή έγλυφε τις ρώγες μου. Εντυπώσεις αρκετά καλές για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι έχει μέλλον, άλλωστε έτσι ήταν και η πρώτη μου φορά με την Νίνα και σε ένα μήνα είχε μεταμορφωθεί σε τίγρη. Μασάζ δεν κάναμε και η βαθμολογία είναι ενδεικτική. Καλά να περνάτε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα