Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 110 10
Μασατζίδικα
263518
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εμπνευση για Μαρνης μετα απο χρονια ειχα και διαβασα 2-3 πραγματα για τις κοπελες,ειχα στοχο την Χριστινα αλλα εκτος απο Ιουλια ηταν οι 3 αλλες σε δωματιο,επειδη δεν θα αργουσαν ειπα να περιμενω να δω οποια βγει,λιγο σουρεαλ το σκηνικο στο μαγαζι αυτο με τα δωματια και τις κοπελες αλλα το προσπερναω..Βγηκαν μαζι Ναταλια και Χριστινα αλλα οταν ηρθαν να τις δω ημουν σε σκοτεινο σημειο του σπιτιου κ καταλαβα ελαχιστα για την εμφανιση τους,η Χριστινα δεν κανει μονοωρα ραντεβου οπότε η Ναταλια ηταν μονοδρομος για να μην φυγω ετσι
Οταν μπηκε στο δωματιο και την ειδα στο φως καταλαβα οτι δεν θα την επαιρνα αν την ειχα δει καλυτερα,απο Αρμενια,35 περιπου με κανονικο σωμα και μικρο βυζι,τελειως αγυμναστη ομως και με ελαφρια μυρωδια τσιγαρου που ειναι πραγματα που με ξενερωνουν..
Το καλο με αυτην ειναι οτι κινειται σε pse ρυθμους στα παντα και δεν σε αφηνει σε ησυχια
Η πρωτη φορα ολοκληρωθηκε στην πιπα που ηθελα κιολας,μετα με καθαρισε στο ντους και εκανε μασαζ,πολυ μετριο αλλα αισθησιακο και body to body καποιες φορες,με εγλυψε ολοκληρο και εκανε διαστημικο γαμησι ,στο 50λεπτο αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν θα τελειωσω και να πεφτω,δεν το παρατησε και καταφερε να με σηκωσει παλι και να χυσω στο στομα της κατι που πολυ σπανια μου συμβαινει σε ρνατεβου αφου μου πεσει
Καταλαβαινω απο τις κριτικες οτι ειναι με τις μερες της ή μπορει κ να με γουσταρε καθως το ανεφερε συχνα,το προγραμμα ηταν καλο,αλλα τα αρνητικα της για τα γουστα μου σημαντικα και δεν θα ξαναπαρω..Τελος το μαγαζι ειχε πολλη κινηση που δεν το περιμενα.
Οταν μπηκε στο δωματιο και την ειδα στο φως καταλαβα οτι δεν θα την επαιρνα αν την ειχα δει καλυτερα,απο Αρμενια,35 περιπου με κανονικο σωμα και μικρο βυζι,τελειως αγυμναστη ομως και με ελαφρια μυρωδια τσιγαρου που ειναι πραγματα που με ξενερωνουν..
Το καλο με αυτην ειναι οτι κινειται σε pse ρυθμους στα παντα και δεν σε αφηνει σε ησυχια
Η πρωτη φορα ολοκληρωθηκε στην πιπα που ηθελα κιολας,μετα με καθαρισε στο ντους και εκανε μασαζ,πολυ μετριο αλλα αισθησιακο και body to body καποιες φορες,με εγλυψε ολοκληρο και εκανε διαστημικο γαμησι ,στο 50λεπτο αρχισα να καταλαβαινω οτι δεν θα τελειωσω και να πεφτω,δεν το παρατησε και καταφερε να με σηκωσει παλι και να χυσω στο στομα της κατι που πολυ σπανια μου συμβαινει σε ρνατεβου αφου μου πεσει
Καταλαβαινω απο τις κριτικες οτι ειναι με τις μερες της ή μπορει κ να με γουσταρε καθως το ανεφερε συχνα,το προγραμμα ηταν καλο,αλλα τα αρνητικα της για τα γουστα μου σημαντικα και δεν θα ξαναπαρω..Τελος το μαγαζι ειχε πολλη κινηση που δεν το περιμενα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2025
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2025
Μία φορά έχω βρεθεί με την κοπέλα φίλε μου και ένοιωσα ότι γυρίζαμε τσόντα. Το μασαζοκρέβατο να χτυπάει στον τοίχο, μέχρι που είχα αρχίσει να νοιώθω άβολα. Συμφωνώ όμως ότι πρέπει πρώτα να προσπεράσεις τα του καταστήματος και της εμφάνισης. Για τσιγαρίλα δεν θυμάμαι, γιατί πάνε κάτι μήνες.
DX
DRAGON XXX
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1