Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 565 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 944539
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πέρασμα απο το κατάστημα, μηπως πετυχω καμια καινούργια..Σαμανθα..Ανδρεα..Λυδια...
Τεσπα άλλες λείπανε..αλλες πιασμανες κ κλεισμένες με ραντεβου.. Ελεγα για Μπελα,που εχει ωραιο κορμακι.... αλλα βγηκε στο σαλονι με κατι μουτρα ξινα...λεω αστο...φολα...
Η Σοφια αντιθετα.. ηρθε με ενα ωραιο κ γλυκο χαμογελο... κ για αυτο την επέλεξα... ΛΑΘΟΣ!
Στο δωματιο ηρθε.. γδύθηκε τελείως... κ επιασε τα μαλια της κοτσο πανω... λες και θα κανει δουλειες στο σπιτι....σαν παραδουλεύτρα ενα πράγμα... αισθησιασμός μηδεν....!! Συνεννόηση καθολου...Αγγλικα δεν μιλαει.... και ξεκινισε ενα μασαζ... ανιαρο.. για 5 λεπτα.. οπου μου ειπε να γυρισω... Εκει εκανε το κουλό... μου έδινε κατι πεταχτα φιλακια.. με θορυβο..ματσ..μουτσ...Κεφάλι σε τοίχο! στο στηθος.. οτι να'ναι!!!
Με τα πολλα ηρθε η ανόρθωση κ μεταφερθήκαμε στον καναπε.. στο σεξ αμετοχη.. κ οπως την χαιδευα... διπιστωσα οτι ειναι φουλ στην τριχα... Και αντε κ ασ πουμε στον κωλο κ στην μεση ειναι φυσιολογικό...(το εχουν καποιες λατινες)... αλλα στα ποδια....???!!! με γρατζούναγαν....!!!!Κεφάλι σε τοίχο!
Καποια στιγμή πεταγετε απο το καναπε.. κ μου δειχνει το ρολοι.. οτι μενουν 10 λεπτα.... οτι πιο ξενέρωτο μπορει να κανει κοπελα....!!! Θυμός
Τεσπα...
Σοφια λοιπον... αλη μια ξενέρωτη...΄΄''άχρωμη''.. κ αξύριστη λατινα!!!!
ΠΑΟΛΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ.....!!!!Ουάου καρδιές!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2025
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;