Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 653488
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρώτη μου φορά με την Πάολα. Στην σύντομη πασαρέλα με την ρόμπα ήταν μέτρια, να μην πω την έβαλα συνοπτικά στον σωρό "με τις χοντρές" που κατά κανόνα μας εμφανίζουν τελευταία. Όμως... λίγο το χαρούμενο και συμπαθητικό της πρόσωπο, λίγο τα κατακόκκινα χείλη της, λίγο που ξύπνησε μέσα μου ο "Μικρός Εξερευνητής", την επέλεξα! Για να είμαι ειλικρινής, στην πασαρέλα δεν κατάλαβα ηλικία , απλά την έκανα κάτω από 35.

Στο δωμάτιο διαπίστωσα πως τελικά πρόκειται για ένα 20χρονο λάτιν πιπίνι από Βενεζουέλα! Είναι τροφαντή, ειδικά από την μέση και κάτω, με κολάρα και μπουτάρες. Αλλά δεν χάνει αισθητικά ως εικόνα σε κάτι. Στα 20 και οι τροφαντές ωραίες είναι, εφόσον έχουν το υπόλοιπο πακέτο, και η Πάολα το έχει. Μπορεί σε 2-3 χρόνια να μην βλέπεται αλλά εμείς ζούμε αποκλειστικά το σήμερα!

Η Πάολα είναι μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά. Χαρακτηριστικός ο λευκός της φιόγκος. Έχει συμπαθητικό και χαρούμενο πρόσωπο. Χαρακτηριστικά μεγάλο στόμα και άριστη οδοντοστοιχία. Στήθος 2άρι άψογο. Ύψος περίπου 165. Κιλά δεν λέω γιατί θα πέσω έξω... Ομιλεί λίγα βασικά ελληνικά, και ελάχιστα αγγλικά. Είναι ευχάριστο, ζωντανό, θετικό και χαμογελαστό κορίτσι. Τέτοιες θέλουμε παιδιά!!!

Στο δια ταύτα τώρα. Πίπα ΑΑΑ, μόνιμα τον εξαφάνιζε! Όλος μέσα με άνεση. Περιποίηση υγρή, και της παρέας. Άριστη η Πάολα στην πίπα.
Φιλιά φουλ βαθιά και άπλετα! Στο σεξ πολύ ζεστή και GFE. Έδειχνε να το απολαμβάνει καλύτερα και από εμένα, που εγώ το απολάμβανα στο μάξιμουμ! Στάσεις απ' όλες, αν και λόγω κιλών δεν έχει μεγάλες αντοχές, αλλά το προσπαθούσε όσο μπορούσε, άξια. Μασάζ στο μέσο όρο, δηλαδή ανθυπομέτριο. Τελικό αγωνιστικό σκορ 2 για μένα και βάλτε όσο θέλετε για την Πάολα!

Συνολικά η συνεδρία ήταν άριστη, ένοιωσα 20άχρονος με αυτό το ζεστό και δοτικό πιπίνι! Θα την αδικούσα αν έλεγα κάτι αρνητικό, διότι από συμπεριφορά και προσπάθεια ήταν εξαιρετική η Πάολα. Έφυγα αναγεννημένος και νοιώθοντας 30 (ναι 30!) χρόνια νεότερος!

ΥΓ> Σήμερα ήταν η μέρα μου, γιατί ακόμα και η γνωστή αλλοπρόσαλλη τσατσά ήταν μαζί μου χαμογελαστή, φιλική, πιάσαμε και ψιλοκουβέντα... τι να πω, το έζησα και αυτό!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.456
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, petergsp, baroc και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2024
Ετσι...καμια φορα ας τιμουμε και τα πιο τροφαντα κοριτσια αν στο σερβις αξιζουν και ειναι δοτικες! Το αξιζουν καμια φορα παραπανω απ τις αλλες..
review reaction 1 Kaloeros
16 Απριλίου, 2024
Ειχα και γω την ιδια εμπειρια πριν κατι μηνες. Τροφαντουλα χαμογελαστη με ΑΑΑ Πιπα. Χαιρομε που συμφωνουμε.
review reaction 1 Kaloeros
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2