Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 53 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 237250
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καιρό τώρα διαβάζω για την συγκεκριμένη κοπέλα και με έτρωγε να πάω για δοκιμή. Παίρνω τηλέφωνο μια ώρα πριν να ρωτήσω αν δουλεύει και η υπηρεσία μου απάντησε θετικά μιας και είναι σχετικά μακριά από το σπίτι μου να μην πάω τσάμπα. Κλείνω ραντεβού λοιπόν και πάω.
Καταφθάνω μετά από δύσκολο παρκάρισμα, μεγάλο μείον αλλά όλα τα μασατζιδικα είναι κεντρικά άρα καλύτερα να πηγαίνουμε με τις συγκοινωνίες.
Μπαίνω μέσα σε ένα παλιό αρχοντικό όπου και στο σαλόνι μου ανοίγει η υπηρεσία. Γνωστή φάτσα, μάλλον έχει γράψει χιλιόμετρα στον χώρο. Λέω ότι ειμαι το ραντεβού της Ηλέκτρας και προς τιμήν της με ρωτάει αν την έχω δει. Είπα όχι και μου είπε κάτσε να την δεις πρώτα γιατί μπορεί να μην σου αρέσει. Πολυ καλή 'ξηγα η κυρά. Βγαίνει η κοπέλα, τη βλέπω και λέω εννοείται πως θα περάσω.
Μπαίνω δωμάτιο, εντάξει καμία σχέση με την αλυσίδα της Συγγρού - Λαγουμιτζή από θέμα επίπλων αλλά είχε τα αναγκαία για περιπτύξεις καναπέ και μασαζοκρεββατο.
Κάνω μπάνιο και μετά από 10' έρχεται η κοπέλα. Ηλικία 35 με 40. Περιποιημένη από πάνω έως κάτω. Φρέσκο μανικιούρ πεντικιούρ, δόντια άψογα, κορμί φιδίσιο, αν και μανούλα, πρόσωπο με χειλάκια φτιαγμένα αλλά ταιριαστά. Γυναίκα που δεν παίρναει απαρατήρητη επ ουδενί!
Με ρώτησε για μασάζ και της είπα "εδώ δεν ήρθαμε για τέτοια" και μου ξεκίνησε μια πολύ ωραία βαθιά πίπα. Ναι τον έπαιρνε όλον, με σάλια όπως μου αρέσει. Κανένα ίχνος βιασύνης. Της είχα πει ότι το πρώτο χέρι θα είναι με πίπα και το επόμενο γαμησι. Τελείωσα λοιπόν το πρώτο χέρι με πίπα θριαμβευτικά και κάτσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα 15' για να πάρω μπρος. Έκατσε από πίσω μου και μου έτριβε την πλάτη πολύ ωραία και είχε τα ποδαράκια της τυλιγμένα πάνω μου. Καλή φάση. Σε κάποια φάση με ρώτησε τι δεν έχω κάνει και θα ήθελα να κάνω στο σεξ και της είπα "τα έχω κάνει όλα αυτά που μου αρέσουν, περιθώριο δεν υπάρχει" κι έτσι κατάλαβε ότι η εμπειρία μου ήταν μεγάλη. Μετά από 15' λοιπόν βάλαμε μπρος με την εξαιρετική πίπα της κι έπειτα την έβαλα στα τέσσερα να την γλυψω από πίσω όπου και ήταν πεντακάθαρη. Η κοπέλα φυσούσε από καθαριότητα και υγιεινή. Όλες οι μαμάδες στον χώρο της πορνείας γενικά είναι οι πλέον αξιόπιστες από θέματα πρόληψης και υγιεινής όπου και είναι φυσιολογικό όταν έχεις οικογένεια στο σπίτι να σε περιμένει. Δε ρισκάρεις με το να μην εξετάζεσαι επιμελώς και τακτικα. Εγώ προσωπικά κυνηγαω τέτοιες περιπτώσεις μαμάδων που είναι υπεύθυνες στη δουλειά τους. Μετά από την 100% ανόρθωση μου έβαλε προφυλακτικό και την έβαλα στο κρεβάτι κάθετα και της σήκωσα τα ποδια. Εγώ όρθιος και σε φάση πλήρης διείσδυσης αρχίζω και δίνω πόνο. Πολύ καλή αίσθηση με όμορφο αιδιο και σφιχτό συνάμα. Μετά από 10' στην ίδια στάση και αφού έπιασα ρυθμο σε συνδιασμό με της καβλας γυναίκας που γαμουσα της είπα "θέλω να χύσεις εσύ πρώτα και μετα εγώ". Η κοπέλα καβλωσε ακόμα περισσότερο και αφέθηκε. Συνέχισα να πελεκαω στην ίδια στάση που μου αρέσει πολύ για περίπου 25 λεπτά συνολικα (ναι κάνω πολύ αερόβια γυμναστική άρα αντέχω άνετα στα 45+ χρόνια μου) κι έπειτα η κοπέλα έχυσε θριαμβευτικά. Μετά λοιπόν από την ικανοποίηση της και την ικανοποίηση μου εγκεφαλικά την είπα να με ξανά γλύψει όπου κι έχυσα έτσι ξανά. Στο τέλος μου ζήτησε συγνώμη που αργησε να χύσει αλλά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που την έφερα εις πέρας θριαμβευτικά. Εκεί ο Διανοούμενος της έκλεισε το μάτι και της είπε "Ήσουν σε καλά χέρια κορίτσαρε, δεν θα έφευγες από εμένα ανικανοποίητη".
Εξαιρετική συνεδρία από μια εξαιρετική κοπέλα και από θέμα υπηρεσιων και από θέμα συζήτησης. Ξύπνια. Πολύ θετικη αύρα και καλός άνθρωπος. Έπειτα η κοπέλα έφυγε κι έκανα ένα ντουζ.

Λίγο πριν φύγω και αφού είχα ντυθεί με χτύπησε την πόρτα η υπηρεσία να με ρωτήσει αν ήταν όλα καλά και αν πέρασα ωραία. Άλλο ένα συν στην υπηρεσία λοιπόν. Βέβαια που να ήξερε ότι όσην ώρα έκανα μπάνιο και ντυνομουν οι μπαταρίες μου γέμισαν και θα την έριχνα έναν μπούτσο χαλαρά γιατί ήταν πολύ καλό καβλακι..... Φορούσε και κάτι πέδιλα η γκαριολα πολύ καβλωτικα! Ας μας πει κάποιος συναγωνιστης στα σχόλια που δουλευε και αν ακόμη δουλεύει κάπου και δίνει σεξουαλικες υπηρεσίες για να μπει στο στόχαστρο για μελλοντική συνεδρία.

Αυτα λοιπόν από την Ηλέκτρα. Συνεδρία που μου έμεινε στο μυαλό.

Στον γυρισμό άκουγα σπορ FM το μπασκετικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κι έκανα εικόνα τις καλύτερες κοπέλες μασατζιδικων σε μια κορυφαία μπασκετική πεντάδα: Μαρίνα, Βίκυ, Τζούλια από Συγγρού 40-42, Ντιάνα ξανθιά καρέ μαλλιά από Λαγουμιτζή που λείπει εδώ και καιρό αλλά θα ξαναγυρίσει το θέρος και Ηλέκτρα που μόλις έκανα κριτική. Πεντάδα αχαστη! Όλες απίστευτες!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.630
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stadeos, Stef68, maradona7 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2024
Βόρειο Ελλαδίτης δείχνεις τύπε
13 Απριλίου, 2024
nzg: Μεγάλωσα στο Βόλο. Μέσα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2