Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 52 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 145951
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειναι γνωστο οτι το τελευταιο χρονο, θες οι μετεγραφες απο τη Λατινικη Αμερικη θες η ευκολη προσβαση μεσω του μετρο, το ελαιοτριβιο να αποκτησει μεγαλη κοσμοσυροη.

Η δικη μου επισκεψη εγινε το χρονικο διαστημα στο οποιο το αστερι του club (Αμιρα) επαιζε δανεικο αλλου. Διαθεσιμες στο ροστερ ηταν η Στεφανια (βετερανα), Τζενη(η αρχηγος) Λορεν(booked) και η νεα μεταγραφη απο την λατινικη αμερικη Μαρια.

Πριν παω ειχα δει ποιες ηταν παρουσες εκεινη την ημερα και η Μαρια μου περασε απαρατηρητη καθως εχει μονο μια φωτοφραγια πλατυ χωρις προσωπο.

Δια ζωσης ομως αλλαξα αποψη 180ο.
Μελαμψη σοκολατινα, 25περιπου χρονων, 1.55 υψος, βυζακι 2αρο 3αρι και φαρδια κωλαρα (οχι χοντρη) με τατουαζ πεταλουδας στην κοιλια. Παρολο που δεν μιλουσε αγγλικα παρα μονο ισπανικα την επελεξα.

Στα του δωματιου::
Το δωματιο οταν μπηκα μυριζε τσιγαριλα και το τασακι ηταν γεματο γιατι δυστυχως καποιος συναγωνιστης ειχε καπνισει προηγουμενως. Το γεγονος οτι υπαρχει κινηση ο χωρος δεν προλαβαινει να αεριστει ´η/και καθαριστει στο 100% για να μη καθυστερισει ο επομενος πελατης.

Στα της κορασιδας:::
Πολυ γλυκια και ευχαριστη δεν χρονοτριβει. Θεωρω πως αν ηξερα ισπανικα θα ηταν και ευχαριστη στην επικοινωνια.Με ρωτησε αν θελω μασαζ και της απαντησα θετικα.

Ξεκινησε απο τη πλατη μου ουτως ωστε μα μπορω να της χαιδευω την αφρατη κωλαρα.Δερματακι βελουδινο. Συνεχισε σε ποδια μεχρι που μου εδωσε το παρασυνθημα για αναστροφη.

Χωρις ενδιασμο (αφου πρωτα πηρε μαντιλακι να μου καθαρισει τη κρεατοβεργα) τον βαζει στο στομα της και αρχιζει τοδεξιοτεχνικο τσιμπουκι οσο εγω ημουν απασχολημενος με το θηλασμο του μαστου της.Πιπα υγρη, με εξωτερικα περασματα και γλειψιμο αρχιδοσακουλων. Πιπα 9/10 χωρις υπερβολη.
Επομενη πραξη η διεισδυση επι του καναπε. Ακολουθησαν δυο στασεις. Αρχικα οθωμανικο για να μπορω να χαιδευω και τις καυλομενες μαυρες ρωγες της και το τελος ηρθε σφυρικοποντας την κωλαρα της στα 4 το οποιο ηταν απολαυση (γιατι δεχοταν και τα σκαμπιλακια στα κωλομερια).

Στο τελος με ρωτησε πως μου φανηκε και αν μου αρεσε.Αφου καναμε hi-5 εδωσα το τελευταιο φιλι στη κωλαρα της και αποχωρησε απο το δωματιο.
Ναι!

*ΥΓ. Για τον τιτλο https://youtu.be/8TY0ZWxcD1Y?si=PMhQqEuG83CEKHn_
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2024
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Bkoul7
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.101
Πόντοι:
200
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LION-974, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού