Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 360 10
Μασατζίδικα 783703
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ισπανική και πίπα μόνο!!!! Αυτό ήθελα αυτό πήρα.

Εξω χειμωνιάτικος καιρός μουντός βαρύς Μάρτης μήνας και εγώ κατηφορίζοντας στο 23 ενώ "ή βροχα έπεφτε στρέιτ Θρου"
Άφιξη λοιπόν για συγκεκριμένη υπηρεσία αφού είχα ενημέρωση από γνωστό ότι αξίζει μίας δοκιμής ή κοπέλα για αυτό πού ήθελα. Στήν υποδοχή η ευγενική Κ. Σοφία όπου μετά από λίγο ήρθε κάι ή Άννα Β θά βάλω το Β δίπλα στο όνομα τής για νά μήν υπάρξει μπέρδεμα μίας καί έχουν περάσει κάι άλλες Αννούλες από το μαγαζί.

Άννα Β λοιπόν.... τό Β μου ήρθε γιατί το κορίτσι δήλωνη από Βραζιλία μεριάς με τά ελληνικά της νά είναι μέτρια, καινούργια σχετικά έχει περίπου ένα μήνα στο ίδρυμα.
Από εμφάνιση είναι αφρατουλα τσουπωτη (όχι χοντρή) από την μέση και πάνω πού δεν φαίνεται με το ρομπακι εργασίας, μετρίου ύψους με κάποια τατουάζ στο σώμα και τριάρια plus βυζομπαλα ενισχυμένα με καλή υφή και μαλακα με ωραία ρώγα αλλά δυστυχώς ή τομές ενίσχυσης ανόρθωσης φαίνονται. Το πρόσωπο τής είναι συμπαθητικό άνω του μετρίου με όμορφα μάτια και χείλη που κουμπώνουν ωραία στο πουτσοκεφαλο, επίσης έχει μελαχρινά μακριά μαλλιά που πρίν αρχίσει τό κλαρίνο τού Σαλέα τά δένει.
Καθαρή ή κοπέλα καί μύριζε όμορφα.

Αφού έφτιαξε τα γνωστά στο δωμάτιο επέστρεψε για τόν αγώνα όπου τά είπαμε λίγο και γρήγορα  άρχισαν τά πρώτα χάδια και πειράγματα εκατέρωθεν με την συνέχεια νά εξελίσεται σέ χαμουρεμα κανονικό με γλωσσοφιλα δαγκώματα πιπιλισματα νά με γλύφει από πάνω έως κάτω ολόκληρο με κατάληξη σέ πίπα ελεύθερη με αλλαγές ποτέ αργή βασανιστική και πότε γρήγορη με πολύ σάλιο φτυσιματα, χτυπήματα στην γλώσσα και μπόλικο παιχνίδι στήν βάλανο με την γλώσσα, τά χείλια τής δένουν ωραία όταν ρουφάει κάι πιπίλαει το κεφαλάκι, βάζει και λίγο χέρι που είναι στήν τεχνική τής όχι επίτηδες, τά δίδυμα δεν έμειναν παραπονεμένα, την πίπα τής την βάζω σέ καλή άνω του μετρίου. Όσο τόν είχε στο στόμα έπαιζα με τής βυζάρες τής όπου έκανα τό πρώτο αλλά σύντομο ισπανικό ταξίδι, δεν ήθελα να τελειώσω έτσι στον πρώτο γύρο οπότε πέρασμα σκουφάκι για είσοδο αλλά είτε τον έβαλα είτε όχι δεν κατάλαβα τίποτα αέρας λέμε, πιθανών είχε βάλει πολύ τζελ πρίν έρθει στο δωμάτιο, ξενέρωσα βγήκα και τής τον έδωσα στο στόμα όπου κατέθεσα εντός σκούφου. Στα υπόψιν CIM δεν έχει τό μενού.

Διάλειμμα με λίγο κουβέντα μασάζ δεν πήρα δεν ήθελα οπότε δεν έχω άποψη.
Έναρξη δευτέρου γύρου για πιπίλα και ισπανική τίποτα άλλο δεν ήθελα, αραχτός όπου ξεκίνησε το κορίτσι νά με γλύφει πάλι από πάνω έως κάτω με γλωσσοφιλα δαγκώματα να μου την παίζει νά μου τη βάζει ανάμεσα στης βυζάρες τής για βυζομαλακια και να έχει έξω την γλώσσα τής γλυφωντας το κεφαλάκι με την άκρη της γλώσσας τής, ή συνέχεια με πίπα στο ίδιο μοτίβο όπως στήν αρχή καί ακόμα καλύτερη με πολύ σάλιο φτύσιματα κλπ. Έτσι συνεχίσαμε με εναλλαγές πίπα και ισπανική για  25 λεπτά περίπου με την Άννα νά είναι αδιαμαρτύρητα σωστή υπηρέτρια τής πουτσας νά γλύφει νά ρουφάει νά πιπίλαει συνεχώς δεν βιαζόταν δεν κοίταξε ρολόι εκεί επί τό έργον όπου ήρθε τό δεύτερο τέλος ανάμεσα στους βυζους.
Για να γλιστράει ανάμεσα στα βυζομπαλα έπαιξε μπόλικο σάλιο, αλλή μια καλή λύση είναι και το λάδι μασάζ.

Στα γενικά.... τό πρόγραμμα τής έχει έλλειψης όχι τελείωμα στο στόμα που θά τό ήθελα και σημαντικό φάουλ τό πολύ τζελ.
Αν ψάχνετε λεπτό μοντελε κορμί αδύνατο νά τό ξεχάσετε, αν σάς αρέσει ο σωματότυπος που ανέφερα και θέλετε μία καλή πίπα όχι αεροπιπα καί νά τόν βάλετε ανάμεσα σε βυζάρες είστε οκ.
Αν θέλει νά ανέβει επίπεδο σέ όσους προτιμούν τά ποίο αφράτα κορμιά καλό να είναι νά αποφύγει τό τζελ καί ναι βάλει cim στο πρόγραμμα της τότε θα είναι μία τίμια επιλογή.

Για τά δικά μου γούστα και προτιμήσεις αν βγάλω έξω για την συγκεκριμένη υπηρεσία που πήγα δεν θα ξανά έπαιρνα γιατί μου αρέσουν περισσότερο τά κανονικά λεπτά κορμιά και θά ήθελα νά είχε cim τό μενού και όχι τόσο τζελ. Για αυτό όμως που πήγα τό πήρα και με το παραπάνω για μία αλλαγή ήταν οκ.

Αυτά είδα αυτά πήρα από το κορίτσι συνάδελφοι, πάμε στα επόμενα.

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άννα Β
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
professor x
Μέγας
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
19.818
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tenten956, Johnny Red2, petergsp και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2024
Αερογαμησι που λενε..χωρις αισθηση στο σεξ..για μενα ειναι στα δεν...εκτοε κι αν θελει απλως να ξαλαφρωσει κανεις με μια καλη πιπα..εμενα δε μου αρκει.
review reaction 1 baroc, maradona7, Johnstef
22 Μαρτίου, 2024
Στο φαινόμενο αεροπίπα" γενικά, προστίθεται πλέον και το φαινόμενο "αερογαμήσι", που σημαίνει (όταν αυτό συμβαίνει), ότι κάτι δεν πάει καλά στο θέμα των υπηρεσιών.
Φοβερή βέβαια ατυχία θα είναι, όταν και αν, αυτά τα 2 συμβούν ταυτόχρονα!
Είναι κρίμα που η Άννα Β στο σεξ, παρέχει και υπηρεσίες Β.
review reaction 1 baroc, Hase, professor x και 1 ακόμα μέλος
22 Μαρτίου, 2024
Τι τιμές παίζουν και πρέπει να κλεισεις ραντεβού ή πας έτσι;
22 Μαρτίου, 2024
60 μισή ώρα /80 ή μία ώρα με δύο βολές Unknown1
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4