Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 653207
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέρασμα μπας και δω τίποτα καινούριο αλλά δυστυχώς έλειπαν σχεδόν όλες. Μόνο Αλέσια και Έλενα και καθώς είχα περάσει με Έλενα είπα να περάσω με Αλέσια. Απο εμφάνιση δεν λέει πολλά. Πρόσωπο σπασμένο, μεγάλη χαλαρότητα στο σώμα, μεγάλος στρουμπουλός κώλος αλλά με καποια κυτταρίτιδα. Παρόλαυτα ικανοποιητικό μέγεθος βυζιών, η καλή συμπεριφορά και οι καλές κριτικές με έκαναν να επιλέξω.
Έβαλε τσόντα στη τηλεόραση, έβγαλε τα ρούχα και μου έκανε επίθεση. Στη πίπα πραγματικά δίνει ρέστα. Συναγωνίζεται ιερά τερατα του χώρου όπως Μαρίνα, Ελενα Μπακνανά και Ρούλα Καλλιρόης. Πραγματικά από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει με πλήρη περιποίηση παντού. Φιλιά σε όλο το σώμα, γλυψιμο παντου και πολύ σάλιο. Αργο και υγρό τσιμπούκι όπως ακριβώς πρέπει για να γίνεις τούρμπο.
Με τελείωσε μόνο με πίπα, πράγμα σπανιότατο για μένα.
Συνέχεια με μασάζ, εξαιρετικό και χαλαρωτικό. Μόνο η Μαρίνα κάνει καλύτερο στο μαγαζί. Συνέχεια με ίδιο τσιμπούκι και ανέβασμα στη πούτσα για λίγο σεξ. Με είχε κάνει τόσο τούρμπο που δεν άντεξα και δεν πρόλαβα να πάρω κωλαράκι. Θα ξαναπροτιμηθεί για αυτό ακριβώς το λόγο. Αν βάζεις τις υπηρεσίες πάνω απο την εμφάνιση (που δεν είναι και τραγική, έχουμε δει πολυ χειρότερες στο ίδιο και στο αδελφό μαγαζί) πραγματικά επιβάλλεται να δοκιμαστεί
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αλέσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 djnet71, koumanidas, mutsodringo και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2024
Σταθερή αξία... Χρόνια τώρα...!!!!
review reaction 1 LION-974, Johnny Red2
17 Μαρτίου, 2024
Ναι μεγάλη εμπειρία και τίμια με σταθερές υπηρεσίες ακούραστη . Η Ρούλα ισάξια και καλύτερη ! Επίσης εξσιρετικες Κυρίες , με σεβασμό στον πελάτη , αντιθέτως με ορισμένες που αρχίζουν να καβαλάνε και καλάμι χαχα , δίνοντας ένα μόνο κουλορακι
review reaction 1 LION-974, Johnny Red2
17 Μαρτίου, 2024
Οι υπηρεσιες ειναι το σημαντικοτερο γιατι αυτο πληρωνεις! Τωρα αν συνδυαζει και καλο κορμι ακομη καλυτερα, τη συγκεκριμενη αν ηταν ενα τσικ λιγο πιο ωραια θα την επαιρνα.
review reaction 1 LION-974, fanarogomenofilakas, Johnny Red2
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3