Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 53 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 237225
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχοντας «επισκεφτεί» τα περισσότερα μασατζιδικα της Αθήνας , ήρθε η ώρα και για το συγκεκριμένο. Διαβάζοντας εδώ μέσα τα σχόλια που έχουν γράφει για το «ίδρυμα» αποφάσισα σήμερα που έβρεχε και ακύρωσα κάποια ραντεβού μου να το επισκεφτώ.
Εύκολη πρόσβαση , παρόλο που το παρκάρισμα, είναι δύσκολο. Μου άνοιξε μια από τις κοπέλες (δεν θυμάμαι όνομα) και με πέρασε κατευθείαν σε ένα από τα δωμάτια. Φώναξε τις υπόλοιπες κοπέλες , ήτανε μαζί με αυτήν άλλες 3 κοπέλες , οι οποίες ήρθανε για να τις δω και είχανε κάτι μούτρα , λες και τις ξύπνησα ξαφνικά. Από τα ονόματα θυμάμαι την Ηλεκτρα και την Βανέσα 40αρες στην ηλικία με χυμώδη βυζια (που εμένα με τρελαινουν). Διάλεξα την Βανέσα , με ρώτησαν πιο πρόγραμμα θέλω ( 30’ στα 50 ευρώ, 45’ στα 70 ευρώ και η ώρα στα 80 ευρώ με 2 πιστολιές.
Ετοιμάστηκα , ευτυχώς υπάρχει ντουζιέρα μέσα στο δωμάτιο και σε λίγο ήρθε η Βανέσα. Κατευθείαν έβγαλε τα εσώρουχα της και άρχισε να μου παίζει τον πουτσο για να μου σηκωθεί. Σώμα με βυζαρες αλλά με πιασίματα. Ξεκίνησε μια αεροπιπα χωρίς προφυλακτικό και σε 2 λεπτά ξάπλωσε στο μασαζοκρεβατο για να την γαμησω. Κινήσεις μηχανικές με ψεύτικες κραυγές, λες και πηδούσα ένα ρομπότ. Δεν ήθελε γλωσσόφιλα, ούτε γενικά γλειψιματα( κρίμα με τέτοιες βυζαρες). Χωρίς φυσικά να μου πει κάτι αλλά έκανε σαν να ήθελε να με ξεπαστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Τελείωσα σχετικά γρήγορα και μου ζήτησε να ξαπλώσω για μασάζ. Μου έκανε 5~7 λεπτά μασαζ και όταν της είπα όχι τόσο δυνατά , μου είπε γυρνα. Σταμάτησε το μασαζ και άρχισε να μου παίζει τον πουτσο για να σηκωθεί. Μου τον έπαιζε τόσο εκνευριστηκα που δε μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Μετά από 3~4 λεπτά προσπάθειας με παράτησε και πήγε και έκανε μπανιο. Ντύθηκε και με χαιρέτησε. Έκανα μπάνιο και μετά από 5 λεπτά έφυγα. Σύνολο παραμονής στο δωμάτιο ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
Συνολικά, ειδικά σε σύγκριση με ιδρύματα τύπου Στουρνάρη / Nirvana πολύ πιο χαμηλες υπηρεσίες , παρόλο που οι 2 γυναίκες που θυμάμαι ( Ηλεκτρα~ Βανέσα) εμφανισιακά είναι ωραίες. Δεν θα ξαναπηγαινα , θεωρώ ότι κάνουνε αγγαρεία με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και έξω αλλά και μέσα στο δωμάτιο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
528
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yiannis42, stadeos, petergsp και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2024
Ισχύει! Κι εγώ πέρασα με Βανέσα και με ξεπέταξε. Απογοήτευση!
27 Φεβρουαρίου, 2024
Το λες κ ξεπετάδικο .. συμπεριφορά στουντίου
27 Φεβρουαρίου, 2024
Φίλε μου, για τη Βανέσα δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω ακόμη δοκιμάσει.
Αλλά όποιος έχει πάει με Ηλέκτρα, έχει κάνει το ΛΕΛΑ δεύτερο σπίτι του !
review reaction 1 Hase
06 Μαρτίου, 2024
Για βανεσσα κι εγω δε ξερω ..δε μπορω νσ κρινω χωρις να χω περασει...αλλα η Ηλεκτρα ηταν φωτια...ηλεκτρισμος κανονικος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4