Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 40 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 102002
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μου αρεσε η κυρια απ την πρωτη στιγμηπου την εντοπισα στο χωρο αλλα λογω του ο.τι μενω μακρυα απ την Αθηνα και του ο.τι αλλαξε δυο φορες στουντιο δεν μπορεσα να καταφερω συναντηση μεχρι την Πεμπτη 22/2 βεβαια υπαρχουν και πολλοι αλλοι πειρασμοι που να πρωτοπας! Με το που κατεβαινω στο Σ. Λαρισης καλω το ιδρυμα , ρωτω αν ειναι διαθεσιμη η signorra Celin , θετικη η απαντηση, λεω που βρισκομαι και παω στο μετρο , φτανω στο καταστημα με υποδεχεται η κυρια της υποδοχης και περιμενω να δω τα κοριτσια. Ολα απασχολημενα αλλα οπου ναναι τελειωνανε. Πρωτη εμφανιστηκε η Εβη , πιπινι απο τη Ρουμανια γλυκητατο λεπτουλικο τσαχπινικο. Επειτα εμφανιστηκε η κυρια Σελιν. Συμφωνησαμε για μια ωρα αν και μου προταθηκε δυωρο αλλα δεν το δεχτηκα και λογω στενοτητας χρονου και λογω περιορισμενου μπατζετ και επειδη δεν πιστευα στην 2η εκτονωση εκ μερους μου, οποτε θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματος σε μια περιοδο οξειας οικονομικης κρισης που μου επιβαλει ιεραρχηση και εξορθολογισμο των δαπανων μου. Η κυρια Σελιν με οδηγησε σε ενα ευρυχωρο δωματιο με μεγαλο χωρο ντουζ διπλο κρεββατι και κρεββατι μασσαζ. Φρεσκαρισμα και εναρξη της συνεδριας με μασσαζ στο μασσαζοκρεββατο με εμενα σε ιπτια θεση . Α...ξεχασα προηγηθηκε πρωτη γνωριμια με αρκετα φιλακια και χαδακια καθως και ενα συντομο felatio to know us better με το Νικολακι μου. Καλο το μασσαζ μου αρεσε και στις ωμοπλατες ιδιως αλλα και μεχρι και τον Αχειλλιο τενοντα. Αφου ολοκληρωθηκε η περιποιηση ιπτιως γυρισα ανασκελα κατοπιν εντολης της κυριας Σελιν. Το παιχνιδι αρχισε να γινεται ερωτικοτερο ιδιως μετα το μασσαζ των μηρων μου. Ακολουθησε Ισπανικο με τις υπεροχες βυζαρες της κυριας Σελιν να αγκαλιαζουν το Νικολακι μου που ηρτθε σε πληρηστηση . Μεταφερθηκαμε στο διπλο κρεββατι οπου ξεκινησαμε με μια υπεροχη πιπα που παρα λιγο να με τελειωσει και με κοπο συγκρατηθηκα. Αποτραβηχτηκα και της ζητησα να της το ανταποδωσω. Ελπιζω ισσαξια αν καταλαβα καλα. Περασμα σκουφου και εισοδο στη φωλιτσα της κυριας Σελιν. Στενη η εισοδος , σφιχτη αγκαλια για το Νικολακι μου. Ειναι χοντρουλης σχολιασε η κυρια Σελιν ! Μωρε μηπως να τον κανω διαιτα να χωραει παντου γιατι ειχα προσφατα ορισμενες αρνησεις εισοδου απο μερικες κοπελες του χωρου! Βεβαια η κυρια Σελιν ως βερα Ιταλιδα δεν μου αρνηθηκε την φιλοξενη πισω πορτα της που την ειδα εμπειρη επειτα απο εξωτερικο δαχτυλικο ελεγχο εκ μερους μου , εγω ομως δεν δεχτηκα να προσφερω το επι πλεον δωρακι εξτρα που μου ζητηθηκε για τους λογους που προανεφερα κι ετσι αρκεστηκα στη σφιχτη αγκαλια κατα φυσιν οποτε ηλθε το τελος σε spoon position πλεον .
Περασα παρα πολυ καλα με την κυρια Σελιν και θα την ξαναψαξω σε μια απ τις επομενες καθοδους μου στην πρωτευουσα! ci rivediamo mia cara!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Celin
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
koumanidas
Σπουδαίος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
5.010
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, Yatoputso, Hase και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2024
Μπράβο, αγαπητέ! Πολύ ωραία και αναλυτική κριτική! Πάντα τέτοια!
review reaction 1 Hase, Johnny Red2, koumanidas
25 Φεβρουαρίου, 2024
Ναι τελεια περνα κανεις με τη Celin..εχει και φαντασια και διαθεση και σε καθε συνεδρια ζει κανεις και κατι αλλο! Εχει το τροπο της!... Αλλα γιατι υποκοριστικα στο...μοριο? Δεν επιτρεπεται...ακου Νικολακι..Νικο εστω..
review reaction 1 review reaction 3 dorcel, koumanidas, Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2