Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 15 10
Μασατζίδικα 64659
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Προ ημερων επισκεψη στο εν λογω μαγαζι,απογευματινη ωρα.Ημερομηνια συναντησης τυχαια.Μπαινω στο χωρο ο οποιος μου θυμισε κατι μεταξυ στουντιο και οικου ανοχης Λιοσιων δεκαετιας 2000.Παραυτά ο χωρος καθαρος,με σφραγισμενη πετσετα,σφραγισμενες παντοφλες και σφραγισμενο σφουγγαρι.
Η κυρια της υποδοχης ευγενικη,με ενημερωσε για τα προγραμματα και ξεκινησε η παρελαση των κοριτσιων.Εκτος της Βαλεριας που τσεκαρα πρωτη και μου φανηκε πολυ καλο,οι υπολοιπες δυο εκτος της Πατρισιας οπου και επελεξα μου φανηκαν αδιαφορες.
Εισοδος Πατρισιας στο δωματιο με θέρμη καθισε στον καναπε μαζι μου και ξεκινησε η φαση.Μασαζ δεν ηθελα να κανω κι ετσι ξεκινησαμε.Οταν την ρωτησα αν κανει πιπα χωρις προφυλακτικο μου ειχε απαντησει ''ναι κανω'' στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο μου ζητησε επιπλεον 20€ τα οποια φυσικα και εδωσα γιατι το ηθελα πολυ μαζι της.Περιποιηση γενικα καλη προς αρκετα καλη οχι κατι το ξεχωριστο.Σαν εμφανιση πατημενα 50+,σωμα και στηθος χαλαρο,ωραιος κωλος και ποδια αλλα γουστα ειναι αυτα.Εμενα παντως μου εκανε
Το μεγα ξενερωμα και η απογοητευση οπως ο τιτλος παραπανω ηρθε οταν στηθηκε στα 4 και ειδα διπλα απο το μουν@κι της μια μπαλα σαν @ρχιδι..Τη ρωτησα τι ειναι αυτο και μου απαντησε οτι ειναι κυστη την οποια θα αφαιρεσει στο μελλον.(Προβλημα της) και ηταν λογικο μετα απο αυτο να μη μου ξανασηκωθει ποτε.
1ον. Φαουλ για την κοπελα που εχει κατι τετοιο και αψηφει το κινδυνο μη παθει κατι σοβαρο πρωτα για την υγεια της και μετα για αισθητικους λογους.
2ον. Φαουλ και στο μαγαζι που την αφηνουν και δουλευει με αυτο το θεμα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2024
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
nino123
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
48
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, giorgiodelafuentes2, LION-974 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού