Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 68 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 198856
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχω σχεδόν ενάμιση μήνα αποχής γιατί με έχουν "σκισει" με τις κωλοβάρδιες στην δουλειά.

Μετά από πολλές γύρες στους συγκεκριμένους χώρους των μασάζ, παρά πολλές όμως, κατέληξα να έρχομαι μόνο στο συγκεκριμένο για ευνόητους λόγους. Σίγουρα είναι υποκειμενικό αλλά για μένα όλα τα κορίτσια εκεί και για διαφορετικούς λόγους το καθ' ένα, αποτελούν στάνταρ αξία!

Έχω πάει λοιπόν με όλες τις κοπέλες του συγκεκριμένου οίκου αλλά μου έχουν λήψει αρκετά αφού έχω να περάσω από τον Γενάρη. Τον Γενάρη λοιπόν έκανα ποδαρικό στον νέο χρόνο με την Λίζα την οποία για κάποιο μυστήριο λόγο που ούτε κι εγώ μπορώ να εξηγήσω, δεν είχα πάει ποτέ παρ' όλες τις καλές κριτικές. Διπλές και τριπλές φορές με όλες και με την Λίζα καμία.

Για όλες τις κοπέλες έχω γράψει κριτικές.

Όμως δεν έχω γράψει για δύο από αυτές.

Την Ρούλα που ήταν η πρώτη μου επαφή με τον οίκο πριν από δύο χρόνια και της χρωστάω μια κριτική για ενημέρωση σας, παρ όλο που έχουν γραφτεί γι αυτήν δεκάδες και για την Λίζα που όπως προείπα την πήρα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει να χρωστάω θα το κάνω τώρα.

Αρχίζοντας με την Λίζα να πω πως είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα με φοβερό κορμί το οποίο τονίζει ιδιαίτερα η φοβερή κωλαρά της!

Όπως έχουν πει πολλοί συναγωνιστές, είναι ένα πειραχτήρι με άφθονο χιούμορ που θα βοηθήσει να σπάσει ο πάγος και να νιώσεις άνετα μετά από λίγα λεπτά. Το μασάζ της έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που δείχνει ότι το δουλεύει αρκετά και θέλει να εξελιχθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της γιατί παρ όλο που μου έκανε ένα πολύ καλό μασάζ εγώ ήμουν αρκετά ευχαριστημένος ενώ η ίδια μου παραπονέθηκε πως θέλει ακόμα δουλειά. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Στα του ερωτικού αγώνα τώρα κάνει απίστευτο στοματικό σε όλη την περιοχή και με μεγάλη όρεξη. Αν την αφήσεις μπορεί και να έχεις ατύχημα. Στα του αγώνα ιδρώνει την φανέλα, δεν λέει όχι σε στάσεις και κάνει τα πάντα για να έχεις ένα καταπληκτικό φινάλε αφού ξέρει να κάνει φαντασμαγορικά κουνήματα!

Επειδή με βλέπει που πάω σχεδόν δύο χρόνια χωρίς να την επιλέγω μου έκανε παράπονα γιατί δεν την έπαιρνα. Μήπως δεν σου αρέσω, μου είπε.

Δεν ήξερα τι να της απαντήσω πραγματικά και αρκέστηκα να την πω, πως σε ένα καλό γεύμα, το γλυκό το τρως στο τέλος!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1.087
Πόντοι:
3.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, drifter81, dcfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού