Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 782609
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα,

Όλοι ξέρουν (ή μάλλον δυστυχώς ήξεραν τι σημαίνει Σόφι). Ήταν το milf (κυριολεκτικά) της διπλανής πόρτας απίστευτο φυσικό στήθος απίστευτος ερωτισμός έχει την εμπειρία και την όρεξη να σε καυλώσει και να περάσεις τέλεια.
Αυτά επιβεβαιωμένα από τον υποφαινόμενο 2 χρόνια πριν.
Τα πράγματα τώρα άλλαξαν όμως και γράφω με οριακά δάκρυα στα μάτια αυτή την κριτική γιατί ήταν σιγουράκι. Ξεκινάμε τα σωματικά αισθητή και οφθαλμοφανής χαλάρωση στα πάντα, και αρκετά απεριποίητη (το 2ο μπορεί να έτυχε εκείνη τη μέρα αλλά τι να κάνουμε). Έχει κάνει εγχείρηση για μείωση και πλέον το βασικό της ατού είναι ένα οκ στήθος από εκεί που ήταν το απίστευτο. (1ο)
Μιλούσε έτσι κι αλλιώς πολύ αλλά μιλάμε χτύπησε ιστορικά νούμερα 50ετίας λες και με βρήκε στο πάμε πακέτο και μου λέει τα προβλήματά της που δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ πάω για να περάσω καλά εκεί είμαι πελάτης και όχι ο γκόμενός σου για να κάτσω να σε ακούσω. (2ο)
Αλλά άντε γαργάρα στα 2 πρώτα , το 1ο ήταν και θέμα υγείας, αλλά το ότι γυρνάει και λέει κουτοπόνηρα στην αρχή επειδή θυμόταν οτι δε χύνω εύκολα ότι θέλω να σε κρατήσω περισσότερο από 30 λεπτά (της είχα πει μισή ώρα) μου λέει έχεις θέμα λέω όχι αν όντως τραβήξει κλπ και γουστάρουμε. Αφού τελείωσε αγώνας μου λέει προφανώς όπως κατάλαβες ξεπεράσαμε τα 45 και δε μίλησα (λάθος δικό μου αυτό) αλλά είπα θα τιμωρήσω εκ των υστέρων από εδώ (3) . Δηλαδή για να τσιμπήσει 20 ευρώπουλα παραπάνω εγώ έκανα τον αυτιά που ακούει κάθε σκ τον κάθε πικραμένο να λέει τη μλκια του και κερατάς και δαρμένος δηλαδή και η άλλη να νόμιζε ότι εγώ οριακά δεν έπαθα εγκεφαλικό από τον οργασμό.

Εν ολίγοις Σόφι ποιότης είχαμε, τώρα πάει και στη θέση των παλιών βυζιών και της απίστευτης διάθεσης τώρα έχει ταριγλοφλειφτική, κουτοπονηριά, κασετο-υπηρεσίες και υλικό για μεσημεριανάδικο.
Από μένα με βαριά καρδιά και μεγάλη στεναχώρια μεγάλο όχι και επιβάλλεται μεγάλη τιμωρία μέχρι να ξυπνήσει από το λήθαργο ( το σώμα τώρα πίσω δε γυρνά)
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σόφη
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
529
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, John..2019, tarifas pirea και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού