Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 148086
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα από Πειραιά λόγω δουλειάς και λόγω κακοκαιρίας είχε πολλές ελεύθερες. Διαλέγω Λίζα καθώς οι φώτος της μου άρεσαν και είπα να δοκιμάσω. Κλασσική πορνοΛατίνα με πλαστικές βυζάρες και κωλάρα. Λιγότερο όμορφο πρόσωπο από Αμίρα αλλά και λιγότερη κοιλίτσα. Η έλλειψη φυσικών βυζιών είναι απαγορευτική για κάποιους αλλά είναι καλή δουλειά. Βέβαια δεν σε αφήνει να σφίξεις και να πολυπαίξεις με τα χέρια σου αλλα στα δίνει στο στόμα μια χαρά.
Μου τριφτηκε λίγο και με ξεκίνησε σε μια τίμια πίπα, όχι κάτι σούπερ ουάου και με ελάχιστο πέρασμα απο τις μπάλες. Καλούτσικο ισπανικό και ξεκίνησε το καβάλημα. Γλωσσόφιλα απέφευγε αλλά έγλειφε λαιμό και έδινε πόνο απο πάνω. Πραγματικά από τα καλύτερα ridings που μου έχουν κάνει. Χορευτικές κινήσεις πάνω στο πούτσο μου, μέχρι και twerk. Τη γύρισα στα 4 και τελείωσα δυναμικά.
Λίγο μασαζάκι με ελάχιστη συζήτηση στα πολύ βασικά ισπανικα που ξέρω. Το μασσάζ στο μέσο όρο του μαγαζιού για τις Λατίνες αν και προσπάθησε λιγο να πιέσει αλλά ήταν λίγο ατσούμπαλη.
Με σκούπισε από τα λάδια και ξεκίνησε μια μαλακία που εξελίχθηκε σε δυνατή πίπα. Προσπαθούσε να με τελειώσει με πίπα αλλά στη 2η φορά ειδικά δεν γίνοταν. Την έβαλα ιεραποστολικά και αυτή ξεκίνησε να δίνει μόνη της το ρυθμό. Πολύ σπάνια το έχω ξαναδεί αυτό να προσπαθεί η κοπέλα απο κάτω. Κάναμε όλες τις στάσεις γιατί δεν τελείωνα και πάλι στα 4 με θέα τα βυζια στο καθρέφτη τελείωσα ακριβώς την ώρα που έπρεπε να τελειώσει ο χρόνος μας. Έκανα ντουσάκι και έφυγα χαλαρός με αυτή να με χαιρετάει στα ισπανικά.
Γενικά καλή εμπερία με μια όμορφη και δοτική κοπέλα, απλά η αλήθεια είναι ότι με Αμίρα είχα περάσει λίγο καλύτερα. Ισως ξανασυναντήσω αν δε βρω το πουλέν μου ελεύθερο.
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, tarifas pirea, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού