Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 148098
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα.
Ανταποκρινόμενος στις διθυραμβικές κριτικές που είχε η συγκεκριμένη κοπέλα και παρακινημένος από τις σέξυ φωτός της πήγα σήμερα στο εν λόγω ίδρυμα και την επέλεξα, αν και είδα ότι καμμία σχέση δεν είχε με τις φωτός της, ήταν κοντή με μάλλον ατσαλα κατανεμημένο πάχος που το έσωζε η νεαρή ηλικία της και χαλαρά βυζιά, και το ύφος της με προϊδεασε ότι δεν θα περνούσα και τόσο καλά.
Ξεκίνησε με μασάζ, το οποίο ομολογουμένως ήταν καλύτερο από ότι περίμενα... μπροστά και πίσω ..
Στα του αγώνα, πίπα άνευ, μέτρια, την διέκοπτε τακτικά για να σκουπιση τα αρχίδια μου με χαρτί, αν και δεν τα εγλυψε καθόλου!!! Και σχετικά σύντομη, αν και της είπα ότι μου αρέσει η πίπα διάρκειας... παρεμπιπτόντως, μιλάω καλά Ισπανικά, πράγμα που την εξέπληξε, και πίστευα ότι αυτό θα επιδραση θετικά, αλλά...
Πέρασμα σκούφου, πρώτη στάση ιεραποστολικό, και μετά πισωκολητο στα τέσσερα και εν συνεχεία μπρούμυτα όπου και τελείωσα..
Και όλη την διάρκεια του αγώνα διέκρινα μια τάση βιασύνης, που χωρίς να μου πη κάτι, πέτυχε τον σκοπό της συντομευοντας το κάθε μέρος της συνεδρίας, έτσι ώστε τελικά αυτή διήρκεσε 32 λεπτά ακριβώς, ενώ είχα πληρώσει για 45!! Κάτι που είπα στην υπηρεσία φεύγοντας, και αυτή μου είπε ότι έπρεπε να κρατήσω την κοπέλα, ότι θα της μίλησε και αυτή κλπ...
Εν κατακλείδι: δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι κλαίω τα λεφτά μου...αλλά, συνάδελφοι, νομίζω ότι οι κριτικές μας πρέπει να είναι πιο ακριβείς, τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κάθε κοπέλας...η συγκεκριμένη σε καμμία περίπτωση δεν άξιζε τις διθυραμβικές κριτικές που έχει ούτε από εμφάνιση, ούτε από υπηρεσίες ούτε από τον χρόνο παραμονής κλπ ..
Αν δεν υπήρχαν οι ως άνω κριτικές, σε καμμία περίπτωση δεν θα την επέλεγα...υπήρχαν άλλες 6 κοπέλες, που τουλάχιστον 2-3 από αυτές μου έκαναν περισσότερο κλικ...
Νομίζω λοιπόν ότι αν θέλουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, που αυτό είναι και το ζητούμενο, θα πρέπη να δίνουμε πιο ακριβείς πληροφορίες...
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αμίρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
466
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Easy Rider, Johnny Red2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2024
Αγαπητέ δεν διάβασες όλες τις κριτικές για την κοπέλα, την έχω δει στο Medusa χωρίς να ήταν κάτι ιδιαίτερο για τά δικά μου γούστα, έχω ενημέρωση με κριτική για τής υπηρεσίες τής.
review reaction 1 Johnny Red2, BRAZILIAN, baroc
31 Ιανουαρίου, 2024
Εγω εχω καταλαβει, οτι στον Πειραια στελνουν ολες τις Β..ισως κ Γ επιλογες της αλυσιδας....
Οταν υπαρχουν παραπονα για αυτες στα αλα μαγαζια... τις πανε εκει... Το εχω δει κ με κοπελα που ειχα παρει εγω.. καινουργια.. στο Νιρβανα... ηταν χαλια.. εκανα παραπονα.. φανταζομαι κ αλλοι... κ μετα απο 2 μερες την πηγαν Πειραια....!
review reaction 1 sweety72, BRAZILIAN, LION-974
31 Ιανουαρίου, 2024
Professor x πραγματικά δεν την διάβασα αυτήν που λές!! Αλλοιως θα είχα ψυλιαστεί, το λιγώτερο... συμβαίνει και αυτό, ειδικά αν οι κοπέλες αλλάζουν τακτικά χώρους εργασίας να μας διαφεύγη κάτι.. που ειδικά στην περίπτωση μας ήταν καθοριστικό...
Αναρωτιέμαι όμως... Οι υπόλοιποι συναγωνιστές, τόσο καλά πέρασαν μαζί της? Και ακόμα και αν ισχύη αυτό , ως προς την εμφάνιση της κοπέλας, την παρουσιάζουν περίπου σαν μουνάρα, ενώ είναι μάλλον μπαζο, με εξαίρεση την νεανική φρεσκάδα της, και ένα υποφερτό γαμίσι...
Τι να πω... Wissen und Denken...(Γνώσις και Σκέψις) αδελφοί μου!!!
31 Ιανουαρίου, 2024
Brazilian ή άποψη δική μου ότι μουναρα δεν είναι σίγουρα αλλά δεν την λες και ότι είναι μπαζο, βέβαια γούστα του καθενός είναι αυτά. Τό δυνατό τής χαρτί είναι τό πρόσωπο τής αλλά χάνει πολύ στην κοιλιά.
Πάμε παρακάτω στα επόμενα, δες σέ Βαλερί καί Στέλα από Nirvana καί Πάολα σέ Medusa προσεχώς. Έχει καί άλλες καλές επιλογές.
review reaction 1 BRAZILIAN
31 Ιανουαρίου, 2024
Αυτό συμβαίνει πολλές φορές: να εκθειάζεται μία κοπέλα σε όλα, και να διαπιστώνω ότι έχει μέτρια απόδοση και εμφάνιση.
Ίσως είναι διαφορετικά γούστα, ίσως είναι θέμα διαφορετικής χημείας, αρχίζω και σκέφτομαι μήπως υπάρχει μία ''αυθυποβολή των καλών κριτικών: όσες πιο πολλές καλές κριτικές διαβάσει κάποιος, τόσο πιο πολύ να πείθεται ότι αυτές αντηχούν την πραγματικότητα και όχι εκείνο το οποίο βίωσε.
review reaction 1 BRAZILIAN
01 Φεβρουαρίου, 2024
Lion 974 νομίζω ότι ισχύει αυτό που λές...μήπως άλλωστε έτσι δεν την πάτησα και εγώ? Επηρεάστηκα από τις καλές κριτικές... γιατί αλλοιως, με δεδομένη την όχι καλή εμφάνιση της, το ψυχρό σαλοναρισμα της, αλλά και την τεράστια διαφορά που έχει από τις πολύ σέξυ φωτός της που βάζει το ίδρυμα, μάλλον δεν θα την επέλεγα ..αν μάλιστα διάβαζα και την κριτική του professor x, τότε το "μάλλον" που είπα πριν, γίνεται "σίγουρα"!!
Επειδή λοιπόν οι κριτικές λειτουργούν και τρόπον τινά υπνωτιστικά, επαναλαμβάνω την έκκληση μου προς όλους τους συμπολεμιστές μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς...δεν είναι καιροί να καίμε 50, 60, 70, ή 100 ευρώ ..
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6