Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 140473
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Όμορφη, χαριτωμένη κοπέλα, πολύ συχνή επιλογή μου κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας της στο Nirvana. Η προτίμησή μου την πρώτη φορά βασίστηκε κυρίως στο στυλ της, στην διαίσθηση μου και πιθανόν στην τύχη, εφόσον δεν υπήρχαν διαθέσιμες προηγούμενες κριτικές για αυτήν , συνεννόηση με τα λίγα μου Ισπανικά αλλά μιλάει και Αγγλικά! Λεπτή, όμορφο πρόσωπο και με "προσόντα" που με ικανοποίησαν απόλυτα όταν τελικά έβγαλε το ρομπάκι στο δωμάτιο, πεντακάθαρη αρωματισμένη και γενικά έχει την διάθεση να προσφέρει ικανοποίηση χωρίς να βιάζεται και έτσι έγινα συχνός πελάτης της!

Πρώτη επίσκεψη σήμερα μετά την επιστροφή της, στον εκπληκτικό χώρο του Μedousa! Αυτή τη φορά όταν έβγαλε το ρομπάκι είδα μπροστά μου ένα “ολοκαίνουριο ελαφρώς πειραγμένο” τέλειο στήθος που τονίζει περισσότερο το όμορφο σώμα της και τον όμορφο κώλο της. Τα φιλιά της καυτά και το το στοματικό της αγγίζει την τελειότητα, ρουφάει με πάθος και επιμονή και όταν τελικά κάθισε επάνω μου το “τέλος” μου ήλθε σύντομα! Η Βικτώρια μπορεί να προσφέρει την απόλυτη GFE αρκεί μόνο να της ζητήσετε αυτό ακριβώς που θέλετε, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία όπως έκανα εγώ στην αρχή και αυτή σίγουρα θα ακολουθήσει.
Η συνάντηση μαζί της κάθε φορά, μου φτιάχνει την ημέρα!

Con Victoria siempre!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Old Rider
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
220
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2024
Πιπα ακα, η με κρανος?
25 Ιανουαρίου, 2024
Ενδιαφερον πολυ! Καποια στιγμη θα τιμηθει ειδικα αν ειναι κι ομορφη οπως γραφουν οι περιγραφες..κι ευκαιρια να επισκεπτω κι εγω αυτο το νεο χωρο με μια ομορφη παρουσια, το μονο οτι βλεποντας το προγραμμα του medusa..σαν να παρουσιαζει συνεχως ιδιες κοπελες..ενω βλεπω σχολια κ κριτικες για πολλες αλλες...ισως πρεπει να προηγηθει τηλεφωνο, αλλα σιγουρα πρεπει να δει κανεις απο κοντα.
25 Ιανουαρίου, 2024
ΑΚΑ!
28 Ιανουαρίου, 2024
Ουτε φιλια καυτα ,πιπα με καποτα,προσπαθουσε να την περαση σε μισοσηκομενη πουτσα, ολα χαλια η κοπελα. Εσυ θα εισαι ομορφαντρας
review reaction 1 Johnstef
29 Ιανουαρίου, 2024
@Αρχοντικος
Η δική σου περιγραφή είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Φιλιά ούτε για αστείο, στοματικό ούτε κρύο ούτε ζέστη και μάλλον σύντομο (απλά σε μένα έκανε άνευ χωρίς να με ρωτήσει), χαμογελαστή κοπέλα αλλά γενικά χλιαρή στο παιχνίδι.
Όσο για την εμφάνιση, καλή γενικά αλλά θα μου άρεσε πολύ περισσότερο χωρίς το φτιαγμένο στήθος με τις έντονες ουλές. Ειδικά σε νέα κοπέλα, προτιμώ να βλέπω στήθος Α παρά φτιαγμένο και σκληρό που να διστάζεις να το πιάσεις.
Τώρα για το τι γράφει ο καθένας, τα λέμε και τα ξαναλέμε: κάποιοι "καταφέρνουν να ξεκλειδώσουν" τις κοπέλες κι αυτές λιώνουν από έρωτα για πάρτη τους Χεχε!
09 Μαρτίου, 2024
Τελικως περασα στο νιρβανα με βικτωρια..πολυ ομορφη εμπειρια και ωραιο μασαζ και σεξ πολυ καλο..αν και δε το περιμενα στην αρχη βγαζει μια...επιφυλαξη..καπως..( π.χ μου ειπε να προσεξω να η τελειωσω στο στομα...τετοια..χι χι..)σταδιακα ομως και μετα το μασαζ ειδικα..με κατααναψε! Και ομορφο κοριτσι!gfe
review reaction 1 Old Rider
16 Μαρτίου, 2024
Σε μενα εκανε ακα..οχι βαθια..οκ..εχω δεχτει και καλυτερες..μου ελεγε να μαι προσεκτικος να μη τελειωσω ετσι..φυσικα σεβομαι τις επιθυμιες καθε κοπελας και τα ορια της..ομως στο σεξ ειχε δυνατη συμμετοχη..και ειμασταν φουλ ανετοι κ το ευχαριστηθηκα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7