Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655038
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασμα για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μασαζ για να δω τι παίζει.

Εμφανίζονται 5 κοπέλες κ δεν μου έκανε το κλικ κάποια για συνέδρια. Είπα στην υπηρεσία έχεις καμία άλλη σε δωμάτιο?

Όχι μου είπε στεγνά. Τότε αφού σηκώθηκα να φύγω βλέπω μια ωραία μελαχρινή παρουσία κ σκέφτηκα δεν τις παρουσιάζει όλες προφανώς.

Τότε αλλάζει ρότα η υπηρεσία κ μου λέει έχω κ μια που μόλις τελείωσε από ραντεβού. Τη φωνάζει Μαρίνα έλα να σε δει ο κύριος.

Παρουσιάζετε η Μαρίνα μια πολύ όμορφη μελαχρινή γυναίκα μελαμψη στο δερμα απο σολαριουμ καλο κορμί με ωραιο στήθος που φαίνονταν μέσα από την ανοιχτή ρόμπα της.

Το πρόσωπο της μου θύμισε την ηθοποιό Έλενα Ναθαναήλ στα νιάτα της κ πέρασα δωμάτιο κ ενώ ήθελα 1 ώρα μου είπε η υπηρεσία ότι μόνο μισή μπορεί γιατί έχει ραντεβού μετά.

Τότε κατάλαβα γιατί έχει τόση δουλειά ή συγκεκριμένη λαδοκορη! Άμεσα επιλογή κ πέρασα στα ενδότερα για δοκιμή κ γνωριμία με την κοπέλα.


Πέρασα δωμάτιό κ αφού έκανα το μπάνιο ήρθε η κοπέλα κ εμεινε μονο με το στρινγκ μου είπε να κάνουμε μασάζ πρώτα να χαλαρώσω
Μασάζ πολύ καλό χαλάρωσα καλός χαρακτήρας με κουβεντούλα πολύ ευγενική κοπέλα κ τις άρεσαν τα κομπλιμέντα που της έκανα και χαμογελούσε.

Μετά πέρασμα στο κρεβάτι κ απολαύσαμε ο ένας τον άλλο.

Δάχτυλα κ στις δύο τρυπούλες της γλύψιμο εκατέρωθεν πολύ καθαρή κ καυλιαρα γυναίκα τέλεια πίπα κ τη στήνω ιεραποστολικό μέχρι που ήρθε το τέλος της συνέδριας …..

Συμπέρασμα από τις ποιο τίμιες λαδοκορες που έχω συναντήσει κ φαίνεται να αγαπάει τη δουλειά της κ προσπαθει να ευχαριστήσει τον πελάτη.

Όταν μια είναι επαγγελματίας και specialist στο είδος της αυτο φαίνεται αμέσως. Αυτό ισχύει απόλυτα με τη Μαρίνα!!

Γνώμη μου είναι ότι για μισή ώρα δεν τη μπορείς να χορτάσεις την εμπειρία σου με μια τέτοια γυναικάρα αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι που λέει κ μια παροιμία…..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Arxontas tou skotous
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
3.446
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, ICCAROS, Hase και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού