Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 431 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 603163
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πάμελα... γυναίκα που σε προδιαθέτει για νά τις ρίξεις πολύ μα πολύ πούτσα αλλά...... υπάρχει και αυτό το γαμημένο ΑΛΛΑ που θά πω παρακάτω εμένα με φρεναρε για την ανάλογη συνέχεια.

Επίσκεψη στο Nirvana που αυτή την φορά υποδοχή ήταν ή μοναδική Τζωρτζίνα, μόλις την είδα λέω εδώ είμαστε θα συνεννοηθούμε μία χαρά, αφού είπαμε τά δικά μας και γελάσαμε περάσαμε στο παρασύνθημα ποιες είναι ελεύθερες κλπ.
Είδα κάποιες κοπέλες με την Andrea νά κλέβει θετικές εντυπώσεις για επόμενη επίσκεψη μου. Ή επιλογή όμως ήταν ή Πάμελα που μου έβγαλε τό συναίσθημα για νά τής ρίξω πολύ πούτσα μέσα.

Πάμελα λοιπόν.... ηλικία την έκανα στα 40 περίπου, δήλωνη από Βουλγαρία μεριά με αρκετά χρόνια εδώ που τά ελληνικά τά μιλάει μία χαρά, μπορείς να πεις και δύο κουβέντες άνετα.
Ωραίος χαρακτήρας έξω καρδιά ευδιάθετη κοπέλα χαμογελαστή και επικοινωνιακή αλλά σέ κάποια σημεία περνάει τό όριο με αποτέλεσμα νά μιλάει πολύ με άστοχες ατάκες εκεί που δεν πρέπει και δεν χρειάζονται....δηλαδή στην διάρκεια τού αγώνα.
Από εμφάνιση καστανοξανθη σγουρό μαλλί με καλό πρόσωπο και ωραίο θηλυκό σώμα χωρίς σιλικόνες και ιδανικό σέ κιλά, ωραίος κώλος και στήθος δυάρι plus με ρώγα για πιπίλα, ωραίο απαλό δέρμα και όλα φυσικά επάνω της. Καθαρή χωρίς άσχημες μυρωδιές και άλλα διάφορα.

Στα τού αγώνα..... αφού επέστρεψε ή κοπέλα στο δωμάτιο έβγαλε τό ρομπακι εργασίας που ήταν τελείως γυμνή από μέσα με εμένα αντικρίζοντας το θέμα νά ετοιμάζω έδαφος για μάχη....
Αρχίσαμε ωραία με γλωσσοφιλα  και χαμουρεμα στα όρθια όπως ήμασταν, κάναμε ότι μας έβγαινε με το νά τις πιπιλαω τής ρώγες και αυτή να μου τόν παίζει, ξανά πάλι γλωσσοφιλα και αρκετό παιχνίδι μεταξύ μας όπου εκεί ήρθε ή πρώτη ατάκα.....(τό προσπέρασα δεν έδωσα σημασία) αφού έχω καυλώσει αρκετά με βλέπει και πέφτει στα γόνατα για πίπα όπου εκεί ήρθε και ή δεύτερη ατάκα..... συνεχίσαμε με την Πάμελα νά τόν έχει όλον στο στόμα νά την έχω μπουκωσει νά μήν μιλάει......
Καλή ή πίπα όχι κάτι σούπερ αλλά καλή υγρή με σάλιο και παιχνίδι με την γλώσσα στο κεφαλάκι και κορμό.
Ή συνέχεια μας βρήκε στο μασαζοκρεβατο εμένα όρθιο αυτήν την φορά καί εκείνη ξαπλωμένη με ανοιχτά τά πόδια τής για νά έχω εύκολη πρόσβαση στο μουνάκι τής για τρίψιμο και δάχτυλο, τον έπαιρνε όλον στο στόμα μέχρι λαρύγγι όσο εγώ έπαιζα με την κλειτορίδα τής και έκανε και πέρασμα από τά δίδυμα, ή συνέχεια μας βρήκε εκεί στο μασαζοκρεβατο νά την γλύφω στήν μουναρα τής που ήταν ελαφρώς αξύριστη, μετά την σήκωσα και την έβαλα στα τέσσερα στο καναπέ κρεβάτι όπου τής εστησα την κωλαρα τής για γλυψιμο της κράταγα ανοιχτά τά κωλομερια και την γαμουσα με την γλώσσα, ήρθε ή ώρα για σκουφάκι και είσοδος όπως ήταν στημένη αφού έβαλε λίγο τζελ μπήκα όχι και τόσο εύκολα, τό μουνάκι της έχει ωραία αίσθηση όταν είσαι μέσα, νά πώ πώς όι ατάκες και ή κουβέντα δεν σταμάτησαν αλλά έκανα πώς δεν άκουγα και κάπως έτσι μας βρήκε τό τέλος.
Είχαμε χρόνο όπου δοκίμασα μασάζακι που το λέω μέχρι μέτριο τίποτα τό ιδιαίτερο δηλαδή λάδι και πάνω κάτω με κάποια πίεση, μου έχουν κάνει και καλύτερα αλλά και χειρότερα, εξάλλου δεν πάω για μασάζ μόνο όποτε όλα καλά.

Στα γενικά και για τά δικά μου γούστα πάντα ή Πάμελα είναι η κοπέλα τής διπλανής πόρτας που την ξέρεις καί θέλεις να την πάρεις εκεί επιτόπου, μου έκανε το κλικ για πολλά περισσότερα και νά τις ρίξω πολύ πούτσα αλλά όι άστοχες ατάκες τής είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα σέ εμένα για μεγαλύτερη διάρκεια στήν συνέδρια.
Σέ καμμία περίπτωση δεν τα έκλαψα ή θά την χαρακτηρίζα φόλα αλλά αν δεν μίλαγε συνέχεια θά ήταν πολύ καλύτερα γιατί τό έχει τό στυλ καί την πουτανια αλλά ή πάρλα τής το χαλάει. Ίσως ξανά πάρω μήπως έχει αλλάξει κάτι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
professor x
Μέγας
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
20.154
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Titser, maradona7 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2024
Τι είπε που σε ξενέρωσε;
Μπορεί άλλος να γούσταρε;
review reaction 1 Johnny Red2
22 Ιανουαρίου, 2024
και λίγα έγραψες αγαπητέ για την αγγαρειομάχο Πάμελα!!!!!!! Πρέπει να πάει σπίτι της για οικιακές δουλειές.
review reaction 1 Johnny Red2
22 Ιανουαρίου, 2024
Kαι με μενα μιλουσε αρκετα κανοντας μου καλο μασαζ στο 1ο μερος, οχι κατι ξενερωτο..ευχαριστη κουβεντα..να σπαει ο παγος στην αρχη..στο 2ο μερος δηλαδη στο σεξ..πολυ καλη και με καλη αισθηση μεσα της, δε βρηκα κατι αρνητικο ..οντως της ταιριαζουν οι οικιακες δουλειες..το βγαζει αυτο..αλλα με μια σεξυ διασταση θα ελεγα..γυναικα ναι της διπλανης πορτας..αλλα απ αυτες που θα θελες να...παρεις?
review reaction 1 Johnny Red2
22 Ιανουαρίου, 2024
Νά απαντήσω στα σεβαστά μέλη.

@Kavouras13 μιλάει καί μιλάει πολύ καί σέ άστοχα σημεία, έχει διαφορά τά επιφωνήματα καυλας καί κάποιες λέξεις ή βρομωλογα την ώρα τού αγώνα καί είναι τελείως διαφορετικό νά πιάνεις κουβέντα για τό πόσο καυλωμένος πήγα κλπ....σέ άλλους μπορεί να αρέσει.

@bixterious εγώ δεν την είδα πάντως νά κάνει ότι κάνει από αγγαρεία, τό αντίθετο ήταν αρκετά δραστήρια με πρωτοβουλίες αλλά....

@Hase δεν ξέρω αν ή κοπέλα είναι για οικιακές δουλειές κλπ δεν θά τό κρίνω εγώ αυτό.
Σέ θέμα εμφάνισης ναι θά την χαρακτήριζα την κοπέλα τίς διπλανής πόρτας πού σού βγάζει γούστα καί θέλεις νά γαμηθητε, δεν την λες μοντέλο αλλά δεν είναι καί άσχημη.
Στό σαλόνι αυτό μου έβγαλε νά την πάρω εκεί επιτόπου.
Μασάζ για εμένα μέτριο τίποτα τό ιδιαίτερο.
Γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις.
review reaction 1 Johnny Red2
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4