Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 782592
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με 2 είναι καλύτερα παρά με μία! Σλόγκαν παλαιάς διαφήμισης από τον καιρό της Α/Μ τηλεόρασης! Έχοντας λίγο χρόνο και ευρισκόμενος στην περιοχή είπα να δοκιμάσω ένα από τα στανταράκια μου το duo Βερόνικα-¨Λία (ή/και Λία-Βερόνικα αν προτιμάτε!). Λοιπόν επειδή είναι η 3η ή 4η φορά που γράφω για αυτόν τον συνδυασμό διαπιστώνω ότι δεν ήμουν αρκετά αναλυτικός στις προηγούμενες περιγραφές των κορασίδων! Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Η Βερόνικα έχει 'τσουπωτό" (και σφιχτό) κορμάκι το οποίο (ειρήσθω εν παρόδω) είναι το αγαπημένο μου βασικά, επειδή μου θυμίζει μία παλαιότερη ιστορία-αμαρτία μου! Το πρόσωπο υπέροχο με μάτια που εμένα τουλάχιστον με τρελλαίνουν! Απόλυτα ερωτεύσιμη για τον παππού (πλέον στα 68 έχω και εγγόνι!). Βυζάκι μικρό (2άρι) στο μέγεθος που (όπως έλεγε μία κυρία της υψηλής κοινωνίας που είχα γνωρίσει) "το ιδανικό στήθος είναι αυτό που χωράει σε ένα ποτήρι σαμπάνιας!"
Η Λία από την άλλη με πιο "ανάγλυφο" λεπτό κορμάκι και 3άρι (φυσικό) βυζάκι του οποίου η ρώγα με το γλύψιμο γίνεται κάγκελο σε σημείο που έβαλε τα γέλια όταν της είπα πως θα ήθελα να κρεμάσω την πετσέτα μου!
Εν ολίγοις 2 διαφορετικοί τύποι που όμως στο διπλό σου ικανοποιούν εμφανισιακά απόλυτα τα (όποια) γούστα εξ ου και ο τίτλος της κριτικής!
Στα του αγώνα τώρα (μασάζ το αφήσαμε λόγω περιορισμένου χρόνου δικού μου εξ ου και η χαμηλή βαθμολογία): Έχοντας τις προηγούμενες εμπειρίες από τα διπλά με Λία-Βερόνικα, επικέντρωσα περισσότερο στο λεσβιακό το οποίο πραγματικά το γλεντάνε! Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες (έχω ξαναγράψει ότι πολλά είναι θέμα χημείας με τον πελάτη και διάθεσης της στιγμής-μετά από 52 χρόνια σε "σπίτια" έχω μάθει να "διαβάζω" τις διαθέσεις των κορασίδων, όσο καλές ηθοποιοί και να είναι) αλλά αυτή την φορά τα έδωσαν όλα! Πραγματικά το γουστάρουν! Εκμεταλλευτείτε το!
The rest is history dear boy που θα 'λεγε και ο Holmes (ή κάποιος άλλος το έλεγε, δεν το έχω πρόχειρο τώρα!). Το τελείωμα ήρθε ενώ εγώ έγλυφα την Βερόνικα και οι δυό τους εμένα! Άλλες λεπτομέρειες δεν χρειάζονται, τα βασικά σας τα έδωσα! Να είστε καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2024
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tenten956, Kontopodis, lycosstomantri και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού