Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 361 10
Μασατζίδικα 786461
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
"Βαθιά στην ζούγκλα το λιοντάρι περιπλανιόταν ψάχνοντας το επόμενο γεύμα του. Οι ακτίνες του ήλιου διαπέρασαν τα πυκνά δένδρα, φωτίζοντας ένα ξέφωτο όπου μια γαζέλα, η Ναταλί, έτρωγε ήρεμα στο χορτάρι. Το λιοντάρι πλησίασε αθόρυβα, και με ένα άλμα επιτέθηκε. Η γαζέλα, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά το λιοντάρι ήταν πιο γρήγορο. Με ένα ακόμα άλμα άρπαξε την Ναταλί, και την κατέβασε στο έδαφος. Η σκηνή ήταν σκληρή, αλλά... έτσι είναι η φύση. Το λιοντάρι τρώγοντας με ενθουσιασμό είχε κερδίσει άλλο ένα γεύμα για να επιβιώσει...."

Κάπως έτσι ένοιωσα και εγώ με την "γαζέλα" Ναταλί... Κάτι είχε πει ο chica πριν από μήνα για αυτήν, αλλά μετά... μούγκα. Την πέτυχα στον οίκο και αμέσως ξύπνησε το "λιοντάρι" μέσα μου. Η Ναταλί είναι μια μελαμψή Κουβανέζα, 25χρονη, ψιλή 1.80 καθαρό, μαλλί αφάνα, ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό αθλητικό κορμί, κολάρα, μπουτάρες και ψιλοκάπουλη, βυζάκι 2άρι λάστιχο να γεμίζει το χέρι σου . Θηλές άψογες. Κορμί πέτρα η Ναταλί.

Ως νεαρή κοπέλα έχει τις αδυναμίες της... Μείον ότι (σε εμένα τουλάχιστο) έκανε πίπα με προφυλακτικό και δεν φιλούσε. Η πίπα της ήταν γενικά μέτρια, χωρίς περιποίηση της παρέας. Υπήρχε και ένα θεματάκι οσμών κάτω, αλλά αλλού όχι, επίσης ήταν γενικά στεγνή κάτω. Στον αγώνα είναι δεκτική και δυναμική (γαζέλα άλλωστε). Μασάζ ικανοποιητικό. Εκτονώσεις δύο, μια μέσα της με αυτήν από πάνω να ιππεύει, και μια με το χέρι της και μπόλικο λαδάκι. Έλιωσα να γλύφω τις θηλές της...

Στην αρχή του αγώνα έπαθα λίγο σοκ με το μέγεθός της. Είμασταν στα ίσα, και με εμένα ανάμεσα στις μπουτάρες της κάπως "χάθηκα"... Γενικά κοπέλες σαν την Ναταλί είναι σπάνια ευκαιρία για εμάς τους Έλληνες. Προσωπικά πρέπει να ήταν μάλλον η πρώτη μου φορά με Κουβανέζα (δεν τον κόβω κιόλας)...

"Καθώς το ηλιοβασίλεμα έριχνε τις τελευταίες του αχτίδες, το λιοντάρι κοιτούσε ικανοποιημένο προς την ζούγκλα, ευγνώμον για το δώρο της ζωής, την γαζέλα Ναταλί, που του πρόσφερε η φύση..."
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, chicharito, Milfomaniac και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2024
Δεν γλωσσοφιλα ,πιπα με καποτα, μαυρο απο μενα,μου θυμησες την καρολινα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1