Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 53 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 239149
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Παραμονές Χριστουγέννων, (την εβδομάδα πριν δλδ) με Ρεα, αφου παρέλασαν οι θεραπεύτριες με την γνωστή τακτική, να μενουν ολες στην υποδοχή μέχρι να διαλέξεις..

Τελικά επιλέγει η Ρεα. Λίγο οι κριτικές της, λίγο η μετριότητα των υπόλοιπων (ασιατικών) κορασίδων, οδηγήθηκα στην απόφαση να συνευρεθώ με την Ρέα. Τα υπόλοιπα "βαριά χαρτιά" παίζανε μπάλα στα υπόλοιπα γήπεδα.

Με την ίδια να δηλώνει κάτοικος Αττικής, ηλικία περί τα 25 (παντα κατά την ίδια). Είναι θετικός άνθρωπος, δεν έχει καμια σχέση με τα τοξικά άτομα του χώρου, με τα έξτρα, τα "μην" και τα "μου", αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είσαι μερακλής για να περάσεις μαζί της και μάλιστα στο 80άρι.. (δεν μπορείτε να πείτε, είμαι λαρτζ).

Όταν έβγαλε το κορμάκι και είδα το δυσανάλογο κορμί της, από την μέση κ κάτω, που ξεκάθαρα δεν την κολακεύει και σαν γυναικα και σαν θεραπευτρια, από ευγένεια δεν αποχώρησα. Σκέφτηκα ότι έχω φάει και έχω φάει φόλες, ας πάει κ το παλιάμπελο.. Θα το παλέψουμε κ ότι βγει..

Σε μια Αθήνα, με αφόρητη κίνηση, στην διαβολοβδομάδα παραμονές των Χριστουγέννων, είπα να μείνω. Εξάλλου, η Ρεα είναι ζεστός χαρακτήρας, χαμογελαστό άτομο, χωρίς ξινίλες και συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει (σαν δουλειά). 

Στο λέει κατάμουτρα, "θέλω να περάσεις καλά". Θεωρώ για κάποιο λόγο, ότι αποδίδει καλύτερα στους ώριμους και μεσήλικες.Της αρέσει να υπακούει και να σε υπηρετει.

Το βυζι 3-3μιση, πεσμένο, το βλέμμα της την ώρα της πιπας είναι καρφωμένο στα μάτια σου, αλλά ενώ δείχνει να έχει ένα "πονηρό" και "λάγνο" βλέμμα, όταν σε κοιτάει, αυτό γίνεται σε μια αμήχανη διαδικασία, που δεν υπαρχει ερωτισμός ή αυτό το έκφυλο που έχουν στο βλέμμα τους, μερικές από τις παλαί ποτέ καταξιωμένες κορασίδες των  μπριζολάδικων την ώρα του στοματικού, (βλέπε Θεία Ελένη, Ρουλα (Κ48), Ζάνα, Λία, Στέλλα κλπ)..

Ναι, βαθύ deepthroat, μόνη της ή ακόμη και με το κεφάλι να της το πιέζεις να κρατηθει μερικά δευτερα αγόγγυστα, αβαδιστα κ αδιαμαρτυρητα, αλλά ρε γκάηζ δεν ήταν αυτό που κλείνεις τα μάτια, αφήνεσαι και ξεφορτώνεις ανακουφισμένος τις πρωτεΐνες σου, ενώ ακουγεσαι άλλα δυο δωμάτια παραδίπλα. 

Το μασάζ, δεν αντέχει σε κριτική, κάτι σαν χάδι, αμήχανο και νωχελικό, με μπόλικο λάδι (περιττο)  κ περασμα στο δεύτερο γύρο, με δεύτερη κατάθεση, στο στοματάκι της. 

Χρόνος στο δωμάτιο (από την είσοδο μέχρι και την έξοδο), περι τα 45 λεπτά συνολικά.

Το κατάστημα έχει ακόμη τάσεις στουντιακές...

Καλά βόλια αδέρφια.

Ευτυχείτε και ξοδευτείτε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρέα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, baroc, drifter81 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού